Ambrose ¥ Sep 26, 2008 #1 Στο κείμενό μου αναφέρεται σε αυτόν που έχει καλές σχέσεις με τη δημοσιότητα, που ξέρει τι πάει να πει ΜΜΕ και που μπορεί να τα χειρίζεται καλά. Υπάρχει τίποτα μονολεκτικό;
Στο κείμενό μου αναφέρεται σε αυτόν που έχει καλές σχέσεις με τη δημοσιότητα, που ξέρει τι πάει να πει ΜΜΕ και που μπορεί να τα χειρίζεται καλά. Υπάρχει τίποτα μονολεκτικό;
Ambrose ¥ Sep 26, 2008 #3 Bear said: Θα μπορούσες ίσως να εντάξεις το «γνώστης» στην πρότασή σου; Click to expand... Πιστεύω πως στέκεται μια χαρά το γνώστης, απλά ήθελα με κάποιο τρόπο να βγάλω και την αγάπη της δημοσιότητας που μερικές φορές παίρνει η χρήση αυτής της λέξης. Το κρατάμε. :)
Bear said: Θα μπορούσες ίσως να εντάξεις το «γνώστης» στην πρότασή σου; Click to expand... Πιστεύω πως στέκεται μια χαρά το γνώστης, απλά ήθελα με κάποιο τρόπο να βγάλω και την αγάπη της δημοσιότητας που μερικές φορές παίρνει η χρήση αυτής της λέξης. Το κρατάμε. :)
nickel Administrator Staff member Sep 26, 2008 #4 Δύο (προς το παρόν) προτάσεις: δεινός χειριστής των μίντια (αυτό έχει και γκουγκλιά) αλεπού των μίντια (αυτό είναι δικό μου)
Δύο (προς το παρόν) προτάσεις: δεινός χειριστής των μίντια (αυτό έχει και γκουγκλιά) αλεπού των μίντια (αυτό είναι δικό μου)
Zazula Administrator Staff member Sep 29, 2008 #5 Αφού έχουμε κάνει το μιντιο- κανονικό πρόθημα και λέμε μιντιοκρατία, γιατί τότε να μην πούμε και μιντιογνώστης (ή μιντιογάτα λαϊκότερα);
Αφού έχουμε κάνει το μιντιο- κανονικό πρόθημα και λέμε μιντιοκρατία, γιατί τότε να μην πούμε και μιντιογνώστης (ή μιντιογάτα λαϊκότερα);