Zazula Administrator Staff member Dec 14, 2009 #1 Με το Queen στον χορό των αποφοιτούντων δεν έχουμε πρόβλημα· το λέμε Βασίλισσα και καθαρίζουμε. Το King όμως (το έχω μόνο του, όπως στον τίτλο τού νήματος) μπορούμε να το πούμε Βασιλιάς ή έχω πράγματι δίκιο ότι ακούγεται περίεργα;
Με το Queen στον χορό των αποφοιτούντων δεν έχουμε πρόβλημα· το λέμε Βασίλισσα και καθαρίζουμε. Το King όμως (το έχω μόνο του, όπως στον τίτλο τού νήματος) μπορούμε να το πούμε Βασιλιάς ή έχω πράγματι δίκιο ότι ακούγεται περίεργα;
SBE ¥ Dec 14, 2009 #2 Εφόσον έχουμε τον βασιλιά Καρνάβαλο και τη βασίλισσα του Καρναβαλιού, γιατί όχι;
nickel Administrator Staff member Dec 14, 2009 #3 Τίποτα το περίεργο (εκτός από τη σάχλα του όλου πράγματος).
daeman Administrator Staff member Dec 14, 2009 #4 SBE said: Εφόσον έχουμε τον βασιλιά Καρνάβαλο και τη βασίλισσα του Καρναβαλιού, γιατί όχι; Click to expand... Συμφωνώ, άσε που όλη αυτή η αμερικανιά τού Prom μου θυμίζει καρναβάλι. Edit: είπε καταϊδρωμένος ο Slowpoke Rodriguez
SBE said: Εφόσον έχουμε τον βασιλιά Καρνάβαλο και τη βασίλισσα του Καρναβαλιού, γιατί όχι; Click to expand... Συμφωνώ, άσε που όλη αυτή η αμερικανιά τού Prom μου θυμίζει καρναβάλι. Edit: είπε καταϊδρωμένος ο Slowpoke Rodriguez
Zazula Administrator Staff member Dec 14, 2009 #5 A, OK (μάλλον μ' είχε επηρεάσει υπερβολικά η σάχλα τού όλου πράγματος).