danae ¥ Jul 19, 2008 #1 Ωραίες φωτογραφίες θα βρείτε εδώ. Δεν το βρήκα μεταφρασμένο. Πώς θα το λέγατε εσείς; Φαίνεται πώς; Ευχαριστώ!
Ωραίες φωτογραφίες θα βρείτε εδώ. Δεν το βρήκα μεταφρασμένο. Πώς θα το λέγατε εσείς; Φαίνεται πώς; Ευχαριστώ!
Ambrose ¥ Jul 19, 2008 #2 Στις Ελληνικές σελίδες που κοιτάζω δεν το μεταφράζουν. Μερικές βιαστικές και σκόρπιες ιδέες: Γαλαξίας ακμής;
Στις Ελληνικές σελίδες που κοιτάζω δεν το μεταφράζουν. Μερικές βιαστικές και σκόρπιες ιδέες: Γαλαξίας ακμής;
danae ¥ Jul 19, 2008 #3 Αυτό είδα κι εγώ αλλά, αν ήθελες να περιγράψεις το πώς φαίνεται, τι θα έλεγες;
Ambrose ¥ Jul 19, 2008 #4 Δεν ξέρω, θέλει σκέψη κι έρευνα. Ουσιαστικά, είναι γαλαξίας σε προφίλ, ναι;
nickel Administrator Staff member Jul 19, 2008 #5 Γαλαξίας σε πλάγια όψη, νομίζω. Άλλοι προτιμούν την κατατομή.
nickel Administrator Staff member Jul 20, 2008 #8 Ambrose said: Και κάτι ακόμα: τον λένε και "σε κόψη". Click to expand... Το είδα, αλλά το θεώρησα κακομετάφραση βασισμένη στο on edge. Σαν να κάθεται, κοτζάμ γαλαξίας, στην κόψη του ξυραφιού.
Ambrose said: Και κάτι ακόμα: τον λένε και "σε κόψη". Click to expand... Το είδα, αλλά το θεώρησα κακομετάφραση βασισμένη στο on edge. Σαν να κάθεται, κοτζάμ γαλαξίας, στην κόψη του ξυραφιού.
Ambrose ¥ Jul 20, 2008 #9 Εμένα δεν με χαλάει, απλά είναι λίγο "ανεπίσημο" για επιστημονικά κείμενα. Αλλά απ' ό,τι είδα, χρησιμοποιείται κατά κόρον.
Εμένα δεν με χαλάει, απλά είναι λίγο "ανεπίσημο" για επιστημονικά κείμενα. Αλλά απ' ό,τι είδα, χρησιμοποιείται κατά κόρον.