Zazula Administrator Staff member Sep 23, 2014 #1 bellcap (από το bell captain) ονομάζεται ο επικεφαλής των bellhops — υπάρχει ελληνικός όρος για αυτό;
bellcap (από το bell captain) ονομάζεται ο επικεφαλής των bellhops — υπάρχει ελληνικός όρος για αυτό;
nickel Administrator Staff member Sep 23, 2014 #2 Εγώ έχω μείνει στο bellhop = γκρουμ. Τους λέμε ακόμα έτσι; Ο αρχιγκρούμ θα ήταν μια ωραία προσθήκη στη γλώσσα μας.
Εγώ έχω μείνει στο bellhop = γκρουμ. Τους λέμε ακόμα έτσι; Ο αρχιγκρούμ θα ήταν μια ωραία προσθήκη στη γλώσσα μας.
Zazula Administrator Staff member Sep 23, 2014 #3 Χμ, καλό ακούγεται. Αν κι εγώ όταν ακούω γκρουμ σκέφτομαι καλλωπιστές σκύλων — αυτά παθαίνει ο άνθρωπος που, αντί να πηγαίνει διακοπές σε ποιοτικά ξενοδοχεία, μπλέκει με σκυλιά (όλων των σημασιών).
Χμ, καλό ακούγεται. Αν κι εγώ όταν ακούω γκρουμ σκέφτομαι καλλωπιστές σκύλων — αυτά παθαίνει ο άνθρωπος που, αντί να πηγαίνει διακοπές σε ποιοτικά ξενοδοχεία, μπλέκει με σκυλιά (όλων των σημασιών).
daeman Administrator Staff member Sep 24, 2014 #4 ... Προβλέψιμο, αλλά bell boy ήταν ο Στινγκ στο Quadrophenia: Παρότι τον έλεγαν Ace Face, αρχιγκρούμ δεν ήταν, είχε όμως την καλύτερη βέσπα.
... Προβλέψιμο, αλλά bell boy ήταν ο Στινγκ στο Quadrophenia: Παρότι τον έλεγαν Ace Face, αρχιγκρούμ δεν ήταν, είχε όμως την καλύτερη βέσπα.