"A trouble shared is a problem halved" Καμιά καλή ιδέα; :-)
daeman Administrator Staff member Mar 8, 2018 #2 ... Από το νήμα misery loves company: daeman said: ... Για τη συντροφική ερμηνεία, μια μαντινάδα, επειδή είμαι προβλέψιμος: Πίκρες κι αν σε ποτίσουνε, άμα δεν είσαι μόνος, δεν είναι τόσο αβάσταχτος μες στην καρδιά ο πόνος ... Click to expand... daeman said: tsioutsiou said: Αλήθεια είναι, αγαπητέ, ότι η πίκρα όταν τη μοιράζεσαι είναι μισή (ενώ η χαρά διπλή) Αλλά η δική μου αγαπημένη μαντινάδα είναι: Πόνος που κουβεντιάζεται αυτός δεν είναι πόνος. Πόνος είναι να πονάς και να το ξέρεις μόνος. Click to expand... a problem shared is a problem halved Click to expand... Το πρόβλημά σου αν μοιραστείς, στα δυο θα το χωρίσεις τότε πιο εύκολα μπορείς να τ' αντιμετωπίσεις
... Από το νήμα misery loves company: daeman said: ... Για τη συντροφική ερμηνεία, μια μαντινάδα, επειδή είμαι προβλέψιμος: Πίκρες κι αν σε ποτίσουνε, άμα δεν είσαι μόνος, δεν είναι τόσο αβάσταχτος μες στην καρδιά ο πόνος ... Click to expand... daeman said: tsioutsiou said: Αλήθεια είναι, αγαπητέ, ότι η πίκρα όταν τη μοιράζεσαι είναι μισή (ενώ η χαρά διπλή) Αλλά η δική μου αγαπημένη μαντινάδα είναι: Πόνος που κουβεντιάζεται αυτός δεν είναι πόνος. Πόνος είναι να πονάς και να το ξέρεις μόνος. Click to expand... a problem shared is a problem halved Click to expand... Το πρόβλημά σου αν μοιραστείς, στα δυο θα το χωρίσεις τότε πιο εύκολα μπορείς να τ' αντιμετωπίσεις