Φωτογραφίες για γέλια και για κλάματα

daeman

Administrator
Staff member
Οι κόρες της Σάρας Φέργκιουσον στον πριγκιπικό γάμο, χωρίς σχόλια.[...]

Πράγμα που αποδεικνύει ότι αν είσαι κακόγουστος, δεν 'πα να 'χεις ένα σωρό λεφτά και να είσαι γαλαζοαίματος, πρασινοαίματος ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, η Μπάρμπι τις απόκριες πιο καλοντυμένη θα είναι...

Απ' ότι βλέπουν τα ματάκια μου, αυτά τα σακουλάκια, χρήσιμα θα ήταν...
[...]:rolleyes:

The Barfie dolls! :drool: :down:
 

SBE

¥
Εγώ από την άλλη σκεφτόμουνα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει, αλλά τελικά το ιντερνέτιο τα φροντίζει όλα να τα βρεις...


Όχι πως συγκρίνεται βεβαίως η Γκρεής Κέλυ με καμία. Και χώρια που δε νομίζω η Γκρέης να γέλαγε ειρωνικά στο "for richer, for poorer".
Ξέρω ότι οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης έχουν αρχίσει να παντρεύονται κοινούς θνητούς για να πάρει παράταση η οικογενειακή επιχείρηση (τηλεπαρουσιάστριες, γυμναστές κλπ), αλλά το θέμα είναι να μπορεί ο κοινός θνητός να δείξει λίγη σοβαρότητα, αλλιώς τη βλέπω την επιχείρηση να φαληρίζει.

ΥΓ Και συμφωνώ με τους σχολιαστές που είπαν ότι το μακιγιάζ της νύφης και το ψεύτικο μαύρισμα της αδερφής της κατέβαζαν τον τόνο της υπόθεσης πολλές σκάλες.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member

Μαθήματα στυλ από την κυρία Δήμητρα Λιάνη.

Και ένα ξεκαρδιστικό κειμενάκι από τη Lifo, σχετικά μ' αυτή τη φωτογραφία.
Σήμερα η στήλη ανοίγει μια παρένθεση στον κλασικό τρόπο με τον οποίο εικονογραφείται και παραθέτει την τελευταία γνωστή φωτογραφία της κυρίας Λιάνη, πρώην κυρίας πρωθυπουργού. Δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή στήλη του Άρη Δημοκίδη «Bits and Pieces», στο lifo.gr, και είναι μια ιδιοσυγκρασιακή ανοιξιάτικη πρόταση για την Ελλάδα του 2011. Είναι συνδυασμός μιλιτέρ ύφους με στοιχεία από Μουλέν Ρουζ, gay σαλούν, αργεντίνικη πάμπα, τελεμάρκετινγκ, Μάταλα και Άγιο Όρος. Το μασαζοκαλσόν είναι ευθεία αναφορά ισαξίως στην Ωραία της Ημέρας και την Τζίνα Βαρώνη. Γλυκιά έκπληξη προκαλούν οι βαρύτιμες, λαμέ κουρτίνες, ένα πετσετάκι στο χέρι της πολυθρόνας (κάποιος έτρωγε και σηκώθηκε ξαφνιασμένος από τα φλας;) και στο βάθος ένα φτωχό, γκρίζο μπουφάν, φορεμένο στην καρέκλα, δίπλα στο σύνθετο. Εν τω συνόλω της, η φωτογραφία έχει την ιερότητα του τάματος. Θα ήταν σώφρον να τείνει κανείς τα χείλη του να τη φιλήσει κι ακολούθως να κάνει τον σταυρό του. Και να προσευχηθεί.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Πες μου τώρα πώς ονομάζεται το φυσικό φαινόμενο κατά το οποίο μια γυναίκα, χήρα πρωθυπουργού, που έχει ανεπιστρεπτί ξεπεράσει τα 55, ντύνεται έτσι, κοιτάζεται στον καθρέφτη της και βρίσκει ότι είναι μια χαρά;
 

SBE

¥
Κι όμως, η εικόνα αυτή είναι ένα σχόλιο στη σύγχρονη Ελλάδα.
Θα πρόσθετα επίσης ότι οι μπότες είναι κατευθείαν από το Ρομπέν των Δασών, με μια μικρή αλλαγή στο χρώμα. Την εποχή της οικονομικής κρίσης η Ελλάδα χρειάζεται έναν Ρομπέν, γι'αυτό το στυλ έχει επιστρέψει στη μόδα, αλλά η μεταπήδηση από το δασικό στο αστικό περιβάλλον επιβάλλει επαναχρωματισμό. Το σορτς παραλλαγής δείχνει το δρόμο στον Έλληνα του 2011- πάρε τ'όπλο σου και πήγαινε να κυνηγήσεις καμιά μπεκάτσα γιατί η κατσαρόλα είναι άδεια. Τα χαϊμαλιά, η ζώνη και τα βραχιόλια από πλεξιγκλάς είναι σχόλιο ότι ξεπουλιούνται οι εθνικοί θησαυροί για χάντρες και καθρεφτάκια. Η παρατημένη πετσέτα δείχνει ότι πασάτα λα φιέστα, μαζί τα φάγαμε και τώρα πάμε για πλύση στομάχου. Το λαϊκό γκρίζο μπουφάν στην καρέκλα δείχνει πιο έντονα το "μαζί", ο λαός πιθανόν να ζητήσει πλέον στυλιστικές και πολιτικές λύσεις σαν αυτές του Αχμαντινετζάντ, που λανσάρισε και πάλι τη μόδα του μπουφάν πριν μερικά χρόνια. Το λαμέ παραπέτασμα πέρα από το ότι θυμίζει καταπέτασμα (βλ. φάγαμε), βρίσκεται εκεί, απομεινάρι των περασμένων μεγαλείων της ελληνικής κοινωνίας. Το γυαλιστερό καλσόν και το πορτοκαλί μαλλί με τη γαλάζια σκιά στα μάτια δείχνουν το μέλλον. Ο Έλλην, αλλά κυρίως η Ελληνίδα νοικοκυρά, θα πρέπει να βγει στο πεζοδρόμιο (και να κάνει πεζοδρόμιο) για να τα φέρει βόλτα.
Ναι, αγαπητοί αναγνώστες, η εικόνα της κυρίας Λιάνη, χήρας (και συνταξιολήπτριας) πρωθυπουργού, είναι η εικόνα της Ελλάδας του σήμερα.

ΥΓ Αν κάποιος θίγεται που θεωρώ το συνδυασμό λαμέ καλσόν, μαλλί άχυρο και μπλε μπογιά στα μάτια δείγμα επαγγελματικής απασχόλησης όχι του γούστου του, chill out, man.
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Ποιος είναι ο Άγιος Βασίλης; Edit: ενημερώθηκα :) Πολύ επικίνδυνο στοιχείο πρέπει να είναι πάντως, τόσοι νοματαίοι να τον εκάνουνε καλά...
 

SBE

¥
Εγώ από την άλλη αναρωτιέμαι, αυτός ο μπούλης στο βάθος που εφαρμόζει λαβή της ελληνορωμαϊκής στην κοπέλλα, είναι αστυνομικός;
 
Δεν ξέρω αν εμπίπτει στο νήμα αυτό, την βρήκα αστεία πάντως.... :D

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/828/fori.jpg/][IMG]http://img828.imageshack.us/img828/619/fori.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member

Μαθήματα στυλ από την κυρία Δήμητρα Λιάνη.
Επ' αυτού, η κ. Λιάνη εξομολογείται στην κουτσομπολίστικη εκπομπή του Alter:
"Δεν είμαι πλούσια κυρία... Δεν μπορώ να αγοράζω καλύτερα ρούχα... Βρίσκουν τις χειρότερες φωτογραφίες μου και δημοσιεύουν για να με χτυπήσουν... Είμαι μια κακοποιημένη γυναίκα."

Λες και χρειάζονται πολλά λεφτά για να μην είσαι κακόγουστη. Ή μήπως θέλει να πει ότι τις πλήρωσε φτηνά τις κόκκινες μπότες;
 

SBE

¥
Αναφερόταν προφανώς στο ότι αναγκάστηκε να μεταποιήσει τα στρατιωτικά αποφόρια του ανηψιού της, γιατί δεν είναι πλούσια κυρία. Όσο για τις μπότες, είναι αυτές που είχαν ξεμείνει και το μαγαζί τις πούλησε φτηνά γιατί υπήρχε μειωμένο ενδιαφέρον για την αγορά τους.
 

SBE

¥


Η Αλεξάνδρα είχε στείλει παρομοια κρεασιόν του βελονακιού με την Κέιτ Μπλάντσετ παλιότερα,προφανώς η μόδα αυτή κρατάει καλά.
 

nickel

Administrator
Staff member
Έλα, αυτά τα κάνω κι εγώ, που είμαι πάγκακος.

@SBE #114: Έλα, έχουμε φάει, λυπήσου μας.
 

SBE

¥
Σε τέτοιους καιρούς οικονομικής στενότητας, είπα κι εγώ να στείλω μια ιδέα για να ξαναχρησιμοποιηθεί η κουβέρτα μας η παλιά κι εσύ δεν το εκτιμάς...
 

daeman

Administrator
Staff member
...
Σήμερα ήρθε, με τη λεζάντα:

Να πώς θα γλιτώσετε την εισφορά για το διαμέρισμα



Με γέλια θα το αντιμετώπιζα, με το κεφάλι ψηλά και τη συνηθισμένη μου ρήση "δε βαριέσαι, νέος είμαι, θα δουλέψω να τα βγάλω", μόνο που σήμερα ήρθε και το μπουγιουρντί της "εισφοράς αλληλεγγύης" (=θα σε γ... μέχρι να μείνεις έγκυος, κορόιδο) και τα είδα μαύρα-κόκκινα. Ούτε νέος είμαι πια, ούτε μου 'μειναν κουράγια να δουλεύω για να τα τρώνε οι "μαζί" κάθε απόχρωσης.
 

Earion

Moderator
Staff member
Είναι η αλήθεια ότι ο αντιπρόεδρος έχει ευφράδεια και λόγο αρκούντως παραστατικό. Το κλίμα είναι όντως πολεμικό. Ακούμε συχνά πως «βρισκόμαστε σε πόλεμο» (Άλλο που εγώ, με λιγότερα σκιλς, απλώς δεν έχω καταλάβει ως τώρα ποιοι είναι εναντίον ποιων. Για παράδειγμα, εκείνος που είπε «μαζί τα φάγαμε» στέκεται στο πλευρό μου ή είναι αντίπαλος; Γιατί αν το πρώτο, δεν τον θυμάμαι σε κανένα τραπέζι).
Πάντως ο πόλεμος είχε έναν τουλάχιστον αιχμάλωτο:



…που «δηλώνει «πολιτικός κρατούμενος». Έζησα για να το δω κι αυτό.

Για το παρελθόν του πολίτη αυτού βρήκα κάτι στην τηλεόραση.

http://www.koutipandoras.gr/?p=8308
 
Top