Το πιο αντιπαθητικό σάιτ

The Wylie Agency. Η σημειολογία πάνω απ' όλα: "We mean business". Ξεφυλλίστε το! δεν θα σας πάρει πάνω από 2 λεπτά της ώρας, εγγυημένα.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Μου φαίνεται ότι έβαλαν τον γιο του καφετζή να τους φτιάξει το σάιτ.
 

Zazula

Administrator
Staff member
Το πιο αντιπαθητικό σάιτ;
-1 (ολογράφως: μείον ένα)
 

meidei

New member
Μην κατηγορούμε, ίσως έχουν περιορισμένο hosting. :)

Εμένα συνήθως με πειράζουν μικρά πράγματα στα σάιτ. Ας πούμε όταν βάζουν περιορισμένο τα ψευδώνυμα των χρηστών να περιλαμβάνουν μόνο χαραχτήρες από τα 24 γράμματα της ελληνικής αλφαβήτας και τίποτ' άλλο.
 

CaptainPicard

New member
Εντελώς άχρωμο, άοσμο, άγευστο και φυσικά αντιεπαγγελματικό. Αφού κάνετε που κάνετε τον κόπο να φτιάξετε επαγγελματικό σάιτ, βάλτε λίγο μεράκι παραπάνω, βρε άνθρωποι, δεν κοστίζει!
 

nickel

Administrator
Staff member
Για μένα αντιπαθητικό είναι ένα σάιτ που έχει τόσα χρώματα που να είναι κουραστικό και τόσες πληροφορίες που να μην μπορείς να βρεις τίποτα. Αυτό εδώ, για μια εταιρεία που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί τον Martin Amis, ας πούμε, είναι ένα κακό μινιμάλ. Γιατί, ενώ θα μπορούσε να διατηρήσει ένα κομψό απόλυτο μινιμάλ σαν της πρώτης σελίδας, στις παραμέσα τα κάνει λίγο μαντάρα. Οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι το μινιμάλ δεν είναι φιλοσοφία αλλά η ατεχνία του γιου του θυρωρού. Για την ακρίβεια, της δακτυλογράφου και τηλεφωνήτριας, στο διάλειμμα ανάμεσα στο βάψιμο και το ξύσιμο των νυχιών.
 
Top