Μπορεί ο τίτλος να μην περιλαμβάνει και το τι συμφωνούμε για τη βρετανική εκπαίδευση, αλλά ίσως βοηθήσει την κουβέντα: http://www.bbc.co.uk/news/education-23947042.

Πανέμορφη έμπνευση (και η δική τους και η δική σου, να το φέρεις εδώ). Λάτρεψα την 7, είναι κουκλίστικη.
Δεν είχα προλάβει να δω το άρθρο. Θα συμφωνήσω: Τα τέσσερα από τα πέντε sic είναι άκυρα. Τελεία.Τα τέσσερα από τα πέντε sic του Γιώργη (sic) είναι άκυρα, του επιπέδου του δικού μου sic.
Γράφοντας «σπάνια έχω διαβάσει γραπτά τόσο άστοχα από πλευράς πολιτικής και ιδεολογικής (είναι κείμενα «πολιτικά ανορθόδοξα», όπως λέγεται) και τόσο κακογραμμένα, από όπου δεν λείπουν ούτε ανορθογραφίες» έκανε ο Γ. και το ζήτημα αυτό μέρος της ταμπακέρας. Είναι ωστόσο υπερβολικός όταν μιλάει για «κείμενα ... τόσο κακογραμμένα». Αν δικαιολογείται η υπερβολή στην περίπτωση ενός ψύχραιμου άρθρου, θα μπορούσαμε να τη δικαιολογήσουμε και στη φόρτιση των επιστολών.Για την ταμπακιέρα κάτι;
 ), θέλω να γίνει πιο ζόρικο το σχολείο και να μηδενίζεται όποιος κάνει βλακώδη λάθη, όποιος δεν μπορεί να εκφραστεί γραπτώς, όποιος διαβάζει οδηγίες και δεν τις καταλαβαίνει, όποιος έχει κακό γραφικό χαρακτήρα κι όποιος χρειάζεται πέντε σελίδες χαρτί για μια απάντηση δέκα γραμμών γιατί κάνει γαϊδουρογράμματα. Και να γίνει βάση το 15. Κι όποιος μαθητής δεν μπορεί να ακολουθήσει τον  ρυθμό αυτό να πηγαίνει σε τάξεις για χαζούς. Κι όποιος καθηγητής δεν θέλει να δουλέψει, να πηγαίνει στο σπίτι του. Και δεν πα να διδάσκονται και σανσκριτικά στο σχολείο, το ζήτημα δεν είναι τι διδάσκονται αλλά τι μαθαίνουν. Α, ναι, και να καταργηθεί ο βαθμός στη γυμναστική γιατί μου χάλαγε το μέσο όρο όταν ήμουνα σχολείο. :devil: :curse:
), θέλω να γίνει πιο ζόρικο το σχολείο και να μηδενίζεται όποιος κάνει βλακώδη λάθη, όποιος δεν μπορεί να εκφραστεί γραπτώς, όποιος διαβάζει οδηγίες και δεν τις καταλαβαίνει, όποιος έχει κακό γραφικό χαρακτήρα κι όποιος χρειάζεται πέντε σελίδες χαρτί για μια απάντηση δέκα γραμμών γιατί κάνει γαϊδουρογράμματα. Και να γίνει βάση το 15. Κι όποιος μαθητής δεν μπορεί να ακολουθήσει τον  ρυθμό αυτό να πηγαίνει σε τάξεις για χαζούς. Κι όποιος καθηγητής δεν θέλει να δουλέψει, να πηγαίνει στο σπίτι του. Και δεν πα να διδάσκονται και σανσκριτικά στο σχολείο, το ζήτημα δεν είναι τι διδάσκονται αλλά τι μαθαίνουν. Α, ναι, και να καταργηθεί ο βαθμός στη γυμναστική γιατί μου χάλαγε το μέσο όρο όταν ήμουνα σχολείο. :devil: :curse: