daeman Administrator Staff member May 5, 2014 #1,261 ... Χρόνια πολλά, ειρηνικά και αναμάρτητα* στις Ειρήνες μας! :) Irene - Caetano Veloso & Gilberto Gil * Ε, καλά, μην το πάρετε κι εντελώς τοις μετρητοίς. Με δόσεις, και σε καλή μεριά!
... Χρόνια πολλά, ειρηνικά και αναμάρτητα* στις Ειρήνες μας! :) Irene - Caetano Veloso & Gilberto Gil * Ε, καλά, μην το πάρετε κι εντελώς τοις μετρητοίς. Με δόσεις, και σε καλή μεριά!
daeman Administrator Staff member May 19, 2014 #1,262 ... Χρόνια πολλά στην Μπέρνη! :up: Tiny Desk Concert: 1. N'Teri (Habib Koité) 2. Kanou (Boubacar Traoré) - Regina Carter Regina Carter: violin, Yacouba Sissoko: kora, Will Holshouser: accordion Έμαθα και μια χρήσιμη καινούργια λέξη: N'Teri = my friend (in Bambara).
... Χρόνια πολλά στην Μπέρνη! :up: Tiny Desk Concert: 1. N'Teri (Habib Koité) 2. Kanou (Boubacar Traoré) - Regina Carter Regina Carter: violin, Yacouba Sissoko: kora, Will Holshouser: accordion Έμαθα και μια χρήσιμη καινούργια λέξη: N'Teri = my friend (in Bambara).
nickel Administrator Staff member May 19, 2014 #1,265 Και μόνο για τα γιουτιουμπάκια του daeman αξίζει το Γαϊτάνι. Και του χρόνου, λοιπόν, με το καλό!
oliver_twisted ¥ May 20, 2014 #1,267 Μπέρνη μου, τώρα μπήκα και το είδα, χρόνια πολλά, κοριτσάρα μου! Ό,τι επιθυμείς!
sarant ¥ May 21, 2014 #1,268 Χρόνια πολλά σε όσες Ελένες και Κωνσταντίνες γιορτάζουν σήμερα, χρόνια πολλά στους Κώστηδες (και τους Κωνσταντίνους) του φόρουμ -κανέναν Έλενο δεν νομίζω να έχουμε!
Χρόνια πολλά σε όσες Ελένες και Κωνσταντίνες γιορτάζουν σήμερα, χρόνια πολλά στους Κώστηδες (και τους Κωνσταντίνους) του φόρουμ -κανέναν Έλενο δεν νομίζω να έχουμε!
nickel Administrator Staff member May 21, 2014 #1,270 Καλημέρα. Χρόνια πολλά σε όλους. :) Α, ναι, εκεί υπάρχει και αφιέρωμα στις Ελένες. Ιλέν μι λεν σι λεν.
Καλημέρα. Χρόνια πολλά σε όλους. :) Α, ναι, εκεί υπάρχει και αφιέρωμα στις Ελένες. Ιλέν μι λεν σι λεν.
bernardina Moderator May 21, 2014 #1,272 Να ενώσω κι εγώ τις ευχές μου με των υπολοίπων! Να μας ζήσετε και να 'σαστε γεροί κι ευτυχισμένοι!
daeman Administrator Staff member May 21, 2014 #1,273 ... Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα! :) Στις Ελένες με το Ελενάκι, τον γνωστό σμυρνέικο καρσιλαμά, σε μια διασκευή και μίξη του με το ρυθμικά περίπλοκο «Schism» των Tool από τους Δάρνακες: Στις Κωνσταντίνες με την «Καλόκαρδή μου Ντίνα» από τον Στράτο Παγιουμτζή (μια που επιμένω ελληνικά σήμερα): Στους Κωσταντήδες με έναν εξαιρετικό Κωσταντή (που νομίζω πως θ' αρέσει και στον Κώστα): Εγώ κρασί δεν έπινα - Κωσταντής Πιστιόλης
... Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα! :) Στις Ελένες με το Ελενάκι, τον γνωστό σμυρνέικο καρσιλαμά, σε μια διασκευή και μίξη του με το ρυθμικά περίπλοκο «Schism» των Tool από τους Δάρνακες: Στις Κωνσταντίνες με την «Καλόκαρδή μου Ντίνα» από τον Στράτο Παγιουμτζή (μια που επιμένω ελληνικά σήμερα): Στους Κωσταντήδες με έναν εξαιρετικό Κωσταντή (που νομίζω πως θ' αρέσει και στον Κώστα): Εγώ κρασί δεν έπινα - Κωσταντής Πιστιόλης
drsiebenmal HandyMod Staff member May 26, 2014 #1,274 Χρόνια πολλά στην Όλι μας! Να χαίρεται το γαζελάκι της.
Rogerios ¥ May 26, 2014 #1,276 Όλι, πολύχρονη! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου κι ό,τι άλλο επιθυμείς!
Alexandra Super Moderator Staff member May 26, 2014 #1,279 Χρόνια πολλά, Όλι! Πολλές χαρές με το γαζελάκι σου!
daeman Administrator Staff member May 26, 2014 #1,280 ... Χαρές πάντα σου εύχομαι καλά του κόσμου ούλα Να χαίρονται που σ' αγαπούν παντού να 'σαι μανούλα! Gartan Mother's Lullaby - The Screaming Orphans
... Χαρές πάντα σου εύχομαι καλά του κόσμου ούλα Να χαίρονται που σ' αγαπούν παντού να 'σαι μανούλα! Gartan Mother's Lullaby - The Screaming Orphans