Το Έρεβος έχει όνομα

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Ναι, βρε κορίτσια, αλλά ξεχνάτε ότι αυτοί είναι Έλληνες με Ε κεφαλαίο, απόγονοι του μεγαλέξαντρου, που κλέβουν το κράτος για να ζήσουν (σε αντίθεση με τους ξένους μικροπωλητές που κλέβουν το κράτος για να ζήσουν) και στο κάτω κάτω, οι πολιτικοί που κλέβουν τόσα χρόνια τιμωρήθηκαν; Ε; Ε;

Να σημειώσω και ότι προφανώς ειρωνεύομαι, καθώς επίσης ότι σκέφτομαι πόσα πλήρωσα φόρο φέτος και μου 'ρχεται να πιάσω τους «υγιώς σκεπτόμενους μικροεμποράκους» και να τους κοπανάω την πραμάτεια τους στο κεφάλι. Άι σιχτίρ πια, με τον κάθε κλέφτη, που τον πειράζει μόνο μην κλέβει ο διπλανός του.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
...που τον πειράζει μόνο μην κλέβει ο διπλανός του.
Όχι ο διπλανός του, ο αλλοδαπός διπλανός του. Απόλυτη και τεράστια ανοχή στον συμπατριώτη του.
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Το φοβερό είναι που συζητούσα για την περίπτωση της Ύδρας με μια φίλη, και μου λέει το θεϊκό: ε, κι αυτοί περιμένουν το καλοκαίρι να δουλέψουν. Η οποία φίλη είναι μισθωτή, και έχει υποστεί τις αντίστοιχες περικοπές κλπ, δουλεύει υπερωρίες χωρίς να πληρώνεται και ούτω καθεξής. Δηλαδή, κάποιος κλέβει από το κράτος περίπου το 50% των εσόδων του, και ο άλλος που πληρώνει έξτρα για να αναπληρώσει αυτήν ακριβώς τη φοροδιαφυγή, δικαιολογεί τον πρώτο. Το άκρον άωτον του παραλογισμού.
 

bernardina

Moderator
Σε παρακαλώ, χρυσή μου! Οι Έλληνες-με-Ε-κεφαλαίο-Εμποράκοι --ρε για δες μια σύμπτωση!-- κλέβουν το κράτος (δηλαδή μεταξύ άλλων εσένα κι εμένα) για να ζήσουν, αλλά τα λεφτά τους κινούν το Εμπόριο με Ε κεφαλαίο της Ελλάδας με Ε κεφαλαίο.
Ενώ ο Μπαγκλαντεσιανο/πακιστανο/νιγηριανο/σουδανο/αιγυπτιοκουλουποτέτοιος στέλνει τα αμύθητα κέρδη του στη δική του χώρα για να ζήσει μισό χωριό. Αρχίζει όμως καμιά απ' αυτές τις βρομοχώρες από Ε κεφαλαίο όπως η Ελλάδα και οι Εμποράκοι της; Αμ πως!

Τώρα, πέρα από την πλάκα. Κανέναν τελωνειακό απ' αυτούς που καταπίνουν το λάδι με τα βαρέλια για να κάνουν τα στραβά μάτια και να περάσουν στη ζούλα αλλά με τη βούλα όοοολα αυτά τα εμπορεύματα που μετά θα τα πάρει ο Τίμιος Έλληνας χοντρΈμπορας και θα τα μοιράσει στους Μπαγκλαντεσιανο/πακιστανο/νιγηριανο/σουδανο/αιγυπτιοκουλουποτέτοιους για να πάνε να τα πουλήσουν στας ΖωοΕμποροπανηγύρεις-με-Μεγάλη-Συναυλία-Έφης-(να κι άλλο Ε)- Θώδης, θα δούμε να πιάνεται; Ή μόνο τους φτωχοδιάβολους θα κυνηγάμε, δηλαδή την τελευταία τρύπα της φλοέρας;


Άκου να δεις, και είπα πέρα από την πλάκα. Μπα σε καλό μου! :lol::lol:
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Και το ακόμα πιο θεϊκό: όλοι όσοι διαμαρτύρονται για τους ξένους που μας κλέβουν τις δουλειές, και φράουλα Μανωλάδας έχουν φάει, και μπλουζάκι Ινδονησίας έχουν φορέσει (ήθελα να 'ξερα τα μπλουζάκια που φορούν τα παλικάρια της φακής στη φωτογραφία είναι ελληνικής παραγωγής, από ελληνικό βαμβάκι, τα έχουν ράψει Έλληνες ράφτες, ε; Τα τζινάκια σας, παιδιά; Τα παπουτσάκια σας; Ου να μου χαθείτε, ξενομανείς!), και λουιβιτόν μαϊμού έχουν κρατήσει, και σε πληκτρολόγιο Made in Taiwan γράφουν, και, και, και.

Θα έλεγα ότι η βλακεία πάει σύννεφο, αλλά μπα. Αχρησιμοποίητοι εγκέφαλοι, του κουτιού.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Θα έλεγα ότι η βλακεία πάει σύννεφο, αλλά μπα. Αχρησιμοποίητοι εγκέφαλοι, του κουτιού.

Κλαούζεβιτς said:
Καθώς η χρήση φυσικής βίας στην πλήρη έκτασή της κατά κανέναν τρόπο δεν αποκλείει τη σύμπραξη της ευφυΐας, είναι αναπόφευκτο εκείνος που χρησιμοποιεί τη βία ανεπιφύλακτα, χωρίς να φοβάται να χύσει αίμα, να αποκτήσει υπεροχή απέναντι σε έναν εχθρό που δεν κάνει τα ίδια. Έτσι επιβάλλει τον δικό του νόμο και στον άλλο κι έτσι κλιμακώνουν και οι δύο ως τον έσχατο βαθμό, χωρίς να υπάρχει κανένας άλλος φραγμός [...]

Μην υποτιμάτε ποτέ, κανέναν.
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Δεν εννοώ ότι δεν υπάρχει ευφυΐα, ωστόσο. Εννοώ ότι ο άνθρωπος που προβαίνει σε επιθέσεις τέτοιου είδους κατά των ξένων, δεν έχει καθίσει ποτέ του να σκεφτεί ότι στο σημείο αλληλεξάρτησης που βρίσκονται σήμερα τα κράτη, είναι αδύνατον να απομονωθείς εθνικά, όπως θέλουν οι χρυσαυγίτες (μεταξύ άλλων) - εκτός κι αν είσαι διατεθειμένος να ζήσεις χωρίς βασικά αγαθά, όπως το πετρέλαιο, για παράδειγμα. Είναι αλήθεια ότι σε μια σύγκρουση θα κερδίσει αυτός που θέλει στ' αλήθεια να κάνει ζημιά στον άλλον: αν κάποιος μου επιτεθεί για να με ακινητοποιήσει αλλά εγώ θέλω να τον σκοτώσω, θα κερδίσω εγώ, γιατί δεν θα σέβομαι κανέναν κανόνα. Όμως, αν έχεις και λίγο νιονιό, πρέπει να σκεφτείς: άντε και τους έδιωξα τους μικροπωλητές. Και;
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Όλα αυτά είναι προφανή, λογικά, και δεν έχουν καμία σημασία. Σημασία έχει ότι σήμερα βγαίνουν στα ραδιόφωνα και στα κανάλια και δηλώνουν ότι θα βρίσκονται παντού για να προστατέψουν τους Έλληνες που δεν τους προστατεύει το κράτος. Έτσι γράφουν πόντους που θα μετατρέψουν σε βουλευτικές έδρες.

Δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε πώς και γιατί. Όλα έχουν ξαναγίνει, σε περιβάλλοντα πιο ανθεκτικά και πιο μορφωμένα και πιο κοινωνικοποιημένα από τη σημερινή Ελλάδα. Διαλύσαμε την κοινωνία και το κράτος μας (και τα δύο με την αρχαία έννοια). Χάσαμε τη δυνατότητα συνεννόησης και επικοινωνίας. Αυτά είναι τα απόνερα.
 

Earion

Moderator
Staff member
Η Χρυσή Αυγή θέλει να καθαρίσει την Ελλάδα από τη βρομιά, γι' αυτό κυνηγάει τους λάθρο; :huh:
Ααα ... Γιατί εγώ, έτσι όπως τους είδα, με τα φουσκωμένα μπράτσα, παρεξήγησα και νόμισα πως θέλει να πουλήσει προστασία και στους μικρεμπόρους. Συγγνώμη, κολάστηκα :eek:
 
Να επισημάνω ότι κατά μια διαδεδομένη άποψη η μάχη του Μαραθώνα συνέβη την 11η Σεπτεμβρίου (του 490 π.Χ.).
 

Earion

Moderator
Staff member
Υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα στη Ραφήνα και στο Μεσολόγγι απ' όσα μπορεί να ονειρευτεί η φιλοσοφία μας...

Πρβλ.
Η Χρυσή Αυγή θέλει να καθαρίσει την Ελλάδα από τη βρομιά, γι' αυτό κυνηγάει τους λάθρο; Ααα ... Γιατί εγώ, έτσι όπως τους είδα, με τα φουσκωμένα μπράτσα, παρεξήγησα και νόμισα πως θέλει να πουλήσει προστασία και στους μικρεμπόρους

με:

● Λοιπόν, σύμφωνα με το νοητικό θαύμα που ονομάζεται «Χρυσαυγίτικη ευφυΐα», ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να πατάξεις την εγκληματικότητα των αλλοδαπών είναι να αποθαρρύνεις αυτούς που κάνουν κανονικές, ακίνδυνες δουλειές, σπάζοντας τους πάγκους τους και καίγοντας τα μαγαζιά τους!

● Διότι, με τον τρόπο αυτό, τους οδηγείς με βεβαιότητα σε κάποια παράνομη δραστηριότητα μέσα στην ασφάλεια μιας συμμορίας

●…πράγμα που αποδεικνύει πόσο μπροστά ήσουν όταν τους χτυπούσες, ενώ ήταν ακόμα τίμιοι. Και, κυρίως, ανυπεράσπιστοι.


Νίκος Ζαχαριάδης, Athens Voice 404 (12/09/2012)
 

Elsa

¥
Και το ακόμα πιο θεϊκό: όλοι όσοι διαμαρτύρονται για τους ξένους που μας κλέβουν τις δουλειές, και φράουλα Μανωλάδας έχουν φάει, και μπλουζάκι Ινδονησίας έχουν φορέσει (ήθελα να 'ξερα τα μπλουζάκια που φορούν τα παλικάρια της φακής στη φωτογραφία είναι ελληνικής παραγωγής, από ελληνικό βαμβάκι, τα έχουν ράψει Έλληνες ράφτες, ε;

Ιδού:
576899_499149633445666_1076931206_n.jpg
:laugh:
 

Earion

Moderator
Staff member
Μητροπολίτης Πειραιώς: H παγανιστική ιδεοληψία της Χρυσής Αυγής ευθύνεται για τη δολοφονία

(ΤΑ ΝΕΑ 20 Σεπτεμβρίου 2013)

Η πρόσφατη τραγική δολοφονία του νεαρού στο Κερατσίνι αποτελεί απότοκο της «φρικώδους παγανιστικής ιδεοληψίας» της Χρυσής Αυγής, τονίζει σε ανακοίνωσή του μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Ο κ. Σεραφείμ, με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, επαναλαμβάνει τις απόψεις που είχε διατυπώσει και προ μηνών κατά της Χρυσής Αυγής. Ότι δηλαδή το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου έχει παγανιστικές ιδέες. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο μητροπολίτης αναφέρει πως ο «παγανισμός στηρίζει και "εξαγιάζει" τη βία, την απόλυτη πειθαρχία και ανελευθερία και τροφοδοτείται με την ιδεοληψία της επιβολής». Συνεπώς, συνεχίζει, «όλο το ιδεολόγημα του κομματικού σχηματισμού Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή αντιστρατεύεται urbi et orbi το χριστιανικό Ευαγγελικό μήνυμα της αποδοχής της ετερότητος, της ελευθερίας του προσώπου, της καταλλαγής και συγχωρητικότητος, της αρνήσεως της βίας και της εξουσίας, της κοινωνίας και αλληλοπεριχωρήσεως των προσώπων».

Σε άλλο σημείο ο κ. Σεραφείμ αναφέρεται σε χαρακτηριστικά και δράσεις της Χρυσής Αυγής που δείχνουν ότι δεν συμφωνούν με τις αξίες του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού. «Η στρατιωτική συγκρότησις του χώρου και η παγανιστική ιδεοληψία, το body building, η θεοποίησις του σώματος κατά το αρχαιοελληνικό πρότυπο και ο νομιμοποιούμενος από την ιδεοληψία «τσαμπουκάς» αποτελούν το εφιαλτικό μείγμα που αποδομεί τις αξίες του Ελληνοχριστανικού πολιτισμού» σημειώνει.



-----------------------
Ε, αυτό πια! Ο κατεξοχήν εκφραστής του χριστιανικού μηνύματος της αποδοχής της ετερότητος (sic!), της ελευθερίας του προσώπου, της καταλλαγής (sic και ξανά sic!) και συγχωρητικότητος (ιδίως αυτό!) εξανίσταται κατά των παγανιστών. Τον λυπάμαι τον σεβασμιότατο. Τους εναγκαλισμούς του με τους παγανιστές εμείς δεν τους ξεχάσαμε ακόμη. Εκείνος μάλλον έχει ξεχάσει την παραβολή των μωρών παρθένων.
 
Μνημονιακός καρνάβαλος, αντιμνημονιακός καρνάβαλος, χρυσαυγίτικος καρνάβαλος, αντιχρυσαυγίτικος καρνάβαλος. Θα 'ταν διασκεδαστικό, αν οι σκοτωμένοι ήταν ψεύτικοι...
 

Earion

Moderator
Staff member
Μου κάνει εντύπωση πώς κανείς δεν επισημαίνει τόσον καιρόν μια ύπουλη και εθνοκτόνο επιλογή της οργάνωσης των Υπερήφανων Αρίων.
Γιατί έχουν διαλέξει για σύμβολό τους το σύμβολο του νομίσματος του κράτους του Ισραήλ, του σεκέλ;



Σύμβολο του σεκέλ. Χρονολογείται από το 1986.

Η οργάνωσή τους στην αρχή είχε έμβλημα το σταυρό της Θούλης (σβάστικα με καμπυλωτές κεραίες, εγγεγραμμένη σε κύκλο) και μετά κατά καιρούς ρουνικά συμπλέγματα και κέλτικους σταυρούς της Ανωτερότητας των Λευκών. Αυτά τουλάχιστον μέχρι το 1990.

Γιατί έπειτα υιοθέτησε ένα σύμβολο του εβραϊκού τραπεζικού κατεστημένου; Μήπως κρύβει πολλά που δεν κάνει να φανερωθούν; Μήπως;
 

bernardina

Moderator
Φοβάμαι πως ο Αυστραλός αρθρογράφος ή αγνοεί ή κάνει πως αγνοεί.

Οι ούγκακες δεν διάλεξαν το σύμβολο του σεκέλ. Επειδή εκτός από κότες είναι και θρασύδειλοι, δεν είχαν τα κότσια να βάλουν το πραγματικό σύμβολο που τους εκφράζει, την πολύπαθη και κακοποιημένη σβάστικα (που οι επίσης ούγκακες πρόδρομοι και διδάσκοντές τους γύρισαν ανάποδα, ακυρώνοντας έτσι τον αρχικό συμβολισμό της) αλλά απομόνωσαν ένα τμήμα του μαίανδρου, για να είναι και πιο ελληνοπρεπείς, τρομάρα στα μπατζάκια τους.

Όμως επειδή συχνά πυκνά η Ιστορία έχει βιτριολικό χιούμορ, θα ήταν ενδιαφέρον να τους επισημάνει κανείς αυτό περί σεκέλ για να πάθουν καμιά τριανταριά εγκεφαλικά και οξείες φλύκταινες. :devil:
 

Earion

Moderator
Staff member
Οι απανταχού λουόμενοι με τα νάματα του αρχαίου λόγου δεν τα χάφτουν αυτά. Τα όσα παραθέτεις είναι οι δήθεν εξηγήσεις που πασάρουν οι θολοκουλτουριάρηδες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Μην ενδίδεις, Μπερναρντίνα! Εδώ έχουμε στοιχεία αδιάσειστα. Δεν περιμέναμε τον εξ Αυστραλίας Εβραίο να μας τα πει.

Ένα ένα θα βγουν τα συγκλονιστικά στοιχεία στο φως. Δείτε πώς εξυφαίνεται η συνωμοσία: Τυχαία η επιλογή ως συμβόλου του εβραϊκού σεκέλ; Τυχαία η επιλογή του αφρικανόμορφου Κασσιδιάρη για πρώτη μούρη στη βιτρίνα της δημοσιότητας; Δεν νομίζω.

Ξυπνήστε επιτέλους! Ξυπνήστε και διαδώστε!


:cheek:​
 
Top