Zazula Administrator Staff member Nov 18, 2010 #1,781 Μια που καλοκαιριάζει (άλλωστε χθες έκανα αυτοκινητοπλοΐα ), να βάλουμε και τίποτα ανάλαφρο: Bumpy Ride από Mohombi.
Μια που καλοκαιριάζει (άλλωστε χθες έκανα αυτοκινητοπλοΐα ), να βάλουμε και τίποτα ανάλαφρο: Bumpy Ride από Mohombi.
daeman Administrator Staff member Nov 18, 2010 #1,782 Με ευχαριστίες στην απούσα που με τροφοδοτεί εν αγνοία της με άγνωστες σε μένα, όμορφες μουσικές. :)
oliver_twisted ¥ Nov 18, 2010 #1,783 Και λίγο kraut-progressive Amon duul II, "Green Bubble-Raincoated Man" (Εδώ από το 'Lemmingmania', εγώ το έχω από το άλμπουμ "Wolf City")
Και λίγο kraut-progressive Amon duul II, "Green Bubble-Raincoated Man" (Εδώ από το 'Lemmingmania', εγώ το έχω από το άλμπουμ "Wolf City")
daeman Administrator Staff member Nov 18, 2010 #1,786 ... Μου επιτρέπετε μια σύντομη παρένθεση, γιατί τώρα το είδα αυτό; oliver_twisted said: ... Εξαδάκτυλος (Πουλικάκος) "ο Ανεπρόκοπος" ... Click to expand... ;) Last edited: May 28, 2015
... Μου επιτρέπετε μια σύντομη παρένθεση, γιατί τώρα το είδα αυτό; oliver_twisted said: ... Εξαδάκτυλος (Πουλικάκος) "ο Ανεπρόκοπος" ... Click to expand... ;)
daeman Administrator Staff member Nov 19, 2010 #1,788 Κώστα, τον Ηρακλή τον θυμάσαι; Τότε πέρασα κι εγώ από τη Σοφίτα.
Costas ¥ Nov 19, 2010 #1,789 Ναι, αλλά μόνο σαν όνομα, παρότι είχαμε παίξει και στον ίδιο χώρο (αν θυμάμαι καλά).
Zazula Administrator Staff member Nov 19, 2010 #1,790 Εγώ πάντως λέω να παραμείνω στο καλοκαιρινό κλίμα — Beautiful Life από Ocean's Four feat. Adam Clay:
daeman Administrator Staff member Nov 19, 2010 #1,791 Ρίχ' τα, Ζαζ! Πολύ καιρό είχες να φανείς από δω και η απουσία σου έγινε αισθητή. :) Αφιερωμένο:
oliver_twisted ¥ Nov 20, 2010 #1,793 Και ένα αριστούργημα... δεν υπάρχουν λόγια: Crosby, Stills, Nash & Young, "Chicago"
daeman Administrator Staff member Nov 20, 2010 #1,794 Μια που τους θυμήθηκες, Oliver_twisted, αυτό εδώ χαίρομαι τώρα τελευταία :): Έπεται συνέχεια.
Costas ¥ Nov 21, 2010 #1,795 Απολυτίκιο των Εισοδίων της Θεο...ντόρας: Σήμερον της ευδοκίας Θεού το προοίμιον, και της των ανθρώπων σωτηρίας η προκήρυξις.
Απολυτίκιο των Εισοδίων της Θεο...ντόρας: Σήμερον της ευδοκίας Θεού το προοίμιον, και της των ανθρώπων σωτηρίας η προκήρυξις.
daeman Administrator Staff member Nov 21, 2010 #1,797 Costas said: Απολυτίκιο των Εισοδίων της Θεο...ντόρας: Σήμερον της ευδοκίας Θεού το προοίμιον, και της των ανθρώπων σωτηρίας η προκήρυξις. Click to expand... Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω. Όχι μέγκλα, αλλά τζάμπα (made in Japan).
Costas said: Απολυτίκιο των Εισοδίων της Θεο...ντόρας: Σήμερον της ευδοκίας Θεού το προοίμιον, και της των ανθρώπων σωτηρίας η προκήρυξις. Click to expand... Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω. Όχι μέγκλα, αλλά τζάμπα (made in Japan).
Porkcastle ¥ Nov 23, 2010 #1,798 Καινούριο από τις CocoRosie: και ένα όχι και τόσο καινούριο (2006) από τους Piano Magic:
oliver_twisted ¥ Nov 23, 2010 #1,799 Porkcastle said: Καινούριο από τις CocoRosie: Click to expand... Εντυπωσιακό!
oliver_twisted ¥ Nov 24, 2010 #1,800 Καλημέρα σε όλους! Καλές πτήσεις! Bad Company, "Seagull" http://www.youtube.com/watch?v=c3NSjZRt2Wg