Τα καλύτερα μουσικά γιουτιουμπάκια

πσσσσσσσσσσς!!! (με σίγμα τελικό)- τι έβαλες και μας έφτιαξες!!!

Μπράβο δαιμόνιε!!


και, σφηνάκι, γιατί μας έβαλες στο τριπάκι:
 

nickel

Administrator
Staff member
Είναι πανέμορφο το φως σήμερα, ιδίως όταν κάνει ψαράκια πάνω στο στρωμένο χιόνι.

Απογειωθείτε κι εσείς:



[...] You love this town
Even if that doesn't ring true
You've been all over
And it's been all over you [...]


Ναι, γαμώτο.
 

Elsa

¥
Αχ, να ΄σαι καλά, Somnambulist, μου έφτιαξες το κέφι, αυτό το γρουσούζικο, μουντό, δευτεριάτικο πρωινό! Στο τέλος, παρά λίγο ν' αρχίσουν να σπάνε τα βιολιά, σαν το μακαρίτη τον Χέντριξ...:D
 

nickel

Administrator
Staff member
Χάρηκα για τον Κένεντι παραπάνω. Μέρες τώρα μελετάω να σας βάλω ένα άλλο του, των Doors, αλλά σε ρίχνει, δεν σε ανεβάζει όπως ετούτο. Και με την ευκαιρία, για να φτιάξουμε ατμόσφαιρα των ημερών, είπα να ακούσω χριστουγεννιάτικα με τις Celtic Woman. Μέσα στην καλή χαρά αυτές οι κοπέλες.

 
Διάβασα κάπου ότι δεν είναι και πολλοί οι θαρραλέοι που τολμούν να τραγουδήσουν ζωντανά αυτό το παραδοσιακό κομμάτι, και είναι λογικό, αφού φεύγει με μιαν ανάσα. Εδώ από -ποιούς άλλους;- Dubliners με τον Luke Kelly.




Κοιτάξτε τι κάνουν τα άτομα: το ένα χέρι παίζει το δοξάρι, το άλλο το μπάντζο (και αντίστροφα), ενώ ταυτόχρονα φυσάει το φλάουτο και ο τρίτος τύπος παίζει το φλάουτο και κατεβάζει ένα ποτήρι ουίσκι! Αυτά είναι!

 

Elsa

¥
Να κάτι που δεν περίμενα να βρω στο γιουτούμπι! Το έχω σε ένα παλιό βινύλιο που έχω να ακούσω πολλά χρόνια, αλλά δεν ξέρω πώς, μου το θύμισε η προηγούμενη επιλογή.

Η Γεωργία Συλλαίου από τον πολύ όμορφο δίσκο με τους "Ιχνηλάτες του Ιούρα":
 
Top