Τα ίδια και τα ίδια, του ίντερνετ μιμίδια

nickel

Administrator
Staff member
Καινούργιο συκώτι! Είχα καιρό να δω τόσο παβλοφική αντίδραση (με εξαίρεση ίσως το πώς κάνει ο Κρητικός όταν ακούει πι-νι-ό).
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Χμμμ, και σε αυτό το τάργκετ γκρουπ ανήκει και ο Ζαζουλέας; Ε, όχι!
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Το καινούργιο φρούτο στα γιουτούμπια είναι, λέει, το Harlem Shake. Περιγραφή (όσο κατάλαβα): Αρχίζει ένας να χορεύει παλαβά και ξαφνικά χορεύουν πολλοί μαζί. Ορίστε ένα best of:

 
Ζάζουλα, ανησυχώ πολύ με αυτό το Χάρλεμ Σέικ. Κοίτα τι λένε εδώ:
Ξεχάστε την πρωτιά του Gangnam style, τον στρουμπουλό Κορεάτη PSY και τα 1,4 δισεκατομμύρια κλικ του στο YouTube. Το πιο πιθανό είναι σε έναν ‒ το πολύ ‒ μήνα να έχει περάσει στη δεύτερη θέση και σε ένα χρόνο να κοιμάται σκονισμένο δίπλα από τη μουχλιασμένη Macarenahttp://www.youtube.com/watch?v=XiBYM6g8Tck. Το νέο meme trend του Διαδικτύου ονομάζεται Harlem Shake και μετράει ήδη δεκάδες εκατομμύρια κλικ.
Πάντως, μπροστά στο Χάρλεμ Σέικ το Γκάνγκναμ Στάιλ είναι εντελώς σοφιστικέ.
 

Zazula

Administrator
Staff member
Εντωμεταξύ το βιντεάκι στο #65 δεν παίζει, οπότε ευκαιρία να βάλουμε:

1. Το αρχικό (εξ Αυστραλίας ορμώμενο), απ' όπου ξεκίνησαν όλα:

2. Το μιλιτέρ (εκ Νορβηγίας ορμώμενο), που 'ναι κι αυτό με τις περισσότερες θεάσεις:

3. Το κλασικότερο απ' τα γραφείου:

4. Στην αγιοβαλεντίνικη εκπομπή τού Today Show (NBC):
[video]http://www.mrctv.org/embed/119964[/video]

5. Μ' ένα ολόκληρο γήπεδο να συμμετέχει:
 
Last edited:

SBE

¥
Κι αυτός που χαλάει την πιάτσα
733769_556649451022737_254559909_n.jpg
 

SBE

¥
Βρε Ζαζ, σοβαρά τώρα, αν ήσουνα διευθυντής σε γυμνάσιο και τα πιτσιρίκια έφτιαχναν το δικό του κλιπάκι στην αυλή στο διάλειμμα, όχι στο σπίτι τους, και στο δεύτερο μέρος της γενικής σύγχυσης ορισμένες μαθήτριες εμφανίζονταν να χορεύουν γυμνόστηθες, δεν θα είχες δίκιο να μοιράσεις τιμωρίες; Και δεν θα είχαν δίκιο οι γονείς που θα ζητούσαν το κεφάλι σου;
Ε, εδώ έχουμε Τυνησία και μαθητές στην αυλή του σχολείου να χορεύουν με το σώβρακο, αντίστοιχο είναι.
 

Zazula

Administrator
Staff member
Πάντως δεν θα απέλυα τους χρυσωρύχους αν ήμουν ο διευθυντής τους.
 

SBE

¥
Η απόλυση ίσως είναι υπερβολή, αλλά αν υπήρξε παράβαση κανονισμών και κινδύνεψε κανένας, λογικό είναι να γίνουν παρατηρήσεις.

Στο αεροπλάνο από την άλλη, εγώ αν ήμουνα επιβάτισσα δεν θα αισθανόμουν ασφαλής με όλους τους άλλους να πηδάνε πάνω κάτω γύρω μου και κανονικά έπρεπε οι συνοδοί να το έχουν φροντίσει.
 

nickel

Administrator
Staff member
Αυτό στο αεροπλάνο, είμαστε βέβαιοι ότι δεν είναι σκηνοθετημένο; Με το αεροπλάνο στο έδαφος;
 

Zazula

Administrator
Staff member
Όχι, στον αέρα έγινε, σύμφωνα με το κείμενο.

Αλλά όλοι οι μηχανολόγοι γνωρίζουν (για το ορυχείο και το αεροπλάνο μιλάω τώρα) πως άλλο είναι το τι νομίζει κάποιος για την τυχόν διακυβευόμενη ασφάλεια και άλλο είναι το τι πραγματικά ισχύει.
 

SBE

¥
Για το αεροπλάνο (επειδή δεν έχω μπει ποτέ σε ορυχείο): αν ήμουνα επιβάτισσα και πες ότι καθόμουνα στη μέση και ο ένας διπλανός μου ήθελε να χοροπηδήξει πάνω κάτω στο κάθισμα του και μετά να πηδήξει από πάνω μου για να βγει στον διάδρομο, και παράλληλα να έχει κι έναν χαρτοφύλακα στο χέρι και να κάνει μ' αυτόν φιγούρες στον αέρα, σαν να ήταν ράβδος μαζορέτας, κι από την άλλη μεριά είχα έναν που κλωτσάει στον αέρα και μου ρίχνει και μερικές αγκωνιές ξώφαλτσες, ε, δεν θα αισθανόμουν ασφαλής.
Δεν έχει να κανει με τις αναταράξεις και όλα αυτά που λέει το άρθρο αλλά με την πολύ απλή περίπτωση βρίσκομαι σε κλειστό και στενάχωρο μέρος και μέσα στον ενθουσιασμό τρώω και καμιά ξώφαλτση και δεν έχω χώρο να πάω παραπέρα.
Για το ορυχείο, το τι ξέρουν οι μηχανολόγοι είναι γνωστό και ως ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Οπότε το θέμα είναι τι λένε οι κανονισμοί ασφαλείας κι αν έχουν παραβιαστεί.
 

SBE

¥
Συμπληρωματικά: δεν έχω καμια διάθεση να διαβάσω απάντηση με ειρωνείες.
Πάντως, από τη μία οι βραζιλιάνικοι χοροί, από την άλλη το πιο πανω, Ζαζ, είσαι σίγουρα νεότερος από τον Ελληγενή και μας το κρύβεις.
 

Zazula

Administrator
Staff member
Κοίτα, το καλό είναι πως είναι μόλις 29". Αν παρατηρείς να γίνεται κάτι άλλο πέρα απ' το να χορεύουν στο έδαφος (κι ένας ν' αγκαλιάζει κι έναν κώνο), είμαι πολύ περίεργος το ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι κανονισμοί ασφαλείας που παραβιάστηκαν. Άλλωστε αυτό ακριβώς λέει και το ΑΡ: «Δεν προκύπτει από το βίντεο το τι κανονισμοί ασφαλείας παραβιάστηκαν».
 

Zazula

Administrator
Staff member
Συμπληρωματικά: δεν έχω καμια διάθεση να διαβάσω απάντηση με ειρωνείες.
Πάντως, από τη μία οι βραζιλιάνικοι χοροί, από την άλλη το πιο πανω, Ζαζ, είσαι σίγουρα νεότερος από τον Ελληγενή και μας το κρύβεις.
Όχι, σε παρακαλώ, προφανώς και δεν σκοπεύω να απειλήσω τη δική σου αποκλειστικότητα στις ειρωνείες.
 
Top