Τέλος, όσον αφορά τη μόλυνση και το περιβάλλον είναι πιθανόν να προκαλείται η ίδια ζημιά όταν καταστρέφονται τσιπάκια και λοιπά μέρη. Κάπου στη νότια Κίνα πάνε όλα. Ας τους ρωτήσουμε. :)
Και κάτι ακόμα που ενισχύει την προσωπική μου άποψη υπέρ του χάρτινου βιβλίου: όταν δουλεύω 15 ώρες την ημέρα σε μια οθόνη, το τελευταίο που θέλω είναι να αλλάξω οθόνη για να διαβάσω κάτι να ξεκουραστώ ή να ψυχαγωγηθώ.
... αν τα γράμματα διαβάζονται γέρνοντας το κεφάλι αριστερά ή δεξιά (ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί δεν ακολουθούν οι πάντες ένα σύστημα).
Αυτό ήταν ίσως το πρώτο μεγάλο μου δίλημμα όταν ξεκίνησα την εκδοτική μου δραστηριότητα. Και τελικά κατέληξα στο αντίθετο απ' ό,τι κάνουν συνήθως οι άλλοι Έλληνες εκδότες, διότι το βρήκα πολύ λογικότερο: Όταν το βιβλίο είναι ξαπλωτό με το εμπροσθόφυλλο επάνω, τότε ο τίτλος στη ράχη να διαβάζεται κανονικά. Αυτή είναι και η αμερικάνικη προσέγγιση, και την ακολουθούν γενικά οι αγγλόφωνοι εκδότες. Οι γαλλόφωνοι εδώ είναι φάουλ (κι ίσως η πηγή επιρροής και για τους Έλληνες).αν τα γράμματα διαβάζονται γέρνοντας το κεφάλι αριστερά ή δεξιά (ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί δεν ακολουθούν οι πάντες ένα σύστημα)
...και με το αν τα γράμματα διαβάζονται γέρνοντας το κεφάλι αριστερά ή δεξιά (ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί δεν ακολουθούν οι πάντες ένα σύστημα).
Είναι προφανώς λάθος ψηφιοποίησης, αλλά εγώ θα το κάνω σλόγκαν: Η χαρτούρα είναι χασούρα!
Το έχω πια στο Κιντλ. Αν το θέλετε για να στολίσετε τα ράφια σας, δικό σας.
Για να 'χει αξία μια επίσκεψη στου Νίκελ, πρέπει να είναι απροειδοποίητη. :devil: Πάρε τηλ να το οργανώσουμε. :angel:Πότε να έρθω να το παραλάβω;![]()
θα με πείσεις γι' αυτό τη μέρα που θα πάψεις να εξαρτάσαι από την πλησιέστερη πρίζα προκειμένου να λειτουργήσει η κερδισμένη ηλεκτρονικούρα σου.
Εγώ τα βιβλία μου θα μπορώ να τα διαβάζω ακόμα κι αν ναυαγήσω μαζί τους σ' ένα ξερονήσι σαν τον Ροβινσώνα.
Όχι. Βαλιτσάκι ΉταΒήτα.:twit:Με προϋπόθεση φυσικά να κουβαλάς μαζί σου την βιβλιοθήκη σου. Τσαντάκι Σπορτ Μπίλι;![]()
Πιθανότητα που τείνει στο 1 και τη βεβαιότητα, δυστυχώς. Αλλά πόσους τοίχους να γεμίσεις με βιβλιοθήκες πια;Χαιρετίζω την εφευρετικότητα, μόνο που υπάρχει ο κίνδυνος τα παστωμένα να γίνουν μακροπρόθεσμα πακτωμένα. Όσο περισσότερα βιβλία έχει μπροστά του το πίσω βιβλίο, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει να ξαναδεί το φως του ήλιου.
Να κάνουν τα βιβλία επίταξη στο σαλόνι!
Όχι. Βαλιτσάκι ΉταΒήτα.:twit:
Τσκ, τσκ... τσέπες Ήτα Βήτα!:twit:
Βαλιτσάκι.Σορτσάκι. :devil: Κι αν είσαι φρόνιμο παιδί θα σου πω και το όνομά του στα αγγλικά (και όχι μόνο)
(αυτονόμηση νήματος σε... 3...2...)