metafrasi banner

Μεταφράσεις και πτυχιακές, από ειδικούς, με απόλυτη εχεμύθεια

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Άδικα τον κατηγόρησες τον άνθρωπο: η «εξώφληση» δεν «εκκρεμή» αλλά «εκρεμμή», παρότι παραδόθηκε τη σωστή «Ημε/νία» :-D :-D :-D
Σωστά! Φαντάσου ότι το μάτι μου δεν είδε τα ΔΥΟ λάθη στην ίδια λέξη, έμεινε μόνο στο ένα. :)
 

Zazula

Administrator
Staff member
Hint: Αναζητήστε εταιρίες «υποστήριξης σπουδών»· θα διαπιστώσετε επίσης ότι ο εν λόγω σκοπός είναι, ως φαίνεται, νόμιμος καθότι περιλαμβάνεται στα σχετικά ΦΕΚ σύστασης.
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Υποψιάζομαι ότι μπορεί μεν ο σκοπός να είναι νόμιμος, όμως δεν ανταποκρίνεται στις προσφερόμενες υπηρεσίες, που ίσως το έχουν παρακάνει λίγο στη διεύρυνση της έννοιας...
 

Zazula

Administrator
Staff member
To EAΠ, καθότι έχεις πέντε γραπτές εργασίες ανά μάθημα, συνιστά εξαίρετη πηγή εισοδήματος στη συγκεκριμένη περίπτωση.
 

SBE

¥
Υποτίθεται ότι την ανοιχτή εκπαίδευση πας γιατί θες πραγματικά να μάθεις και δεν έχεις απαραίτητα τη νοοτροπία του 18χρονου που βαριέται αλλά κάνει το χατήρι των γονιών του.

Γενικά πάντως το έχουμε ξεφτιλίσει το θέμα στην Ελλάδα με την παιδεία και τη βοήθεια που θέλουμε για παιδεία. Η πρώτη αντίδραση μόλις ακούμε εξετάσεις είναι φροντιστήριο, και όπως φαίνεται, η πρώτη αντίδραση όταν ακούμε εργασία είναι αγοραπωλησία.

Σε ένα φεϊσμπουκικό γκρουπ που συμμετέχω, όπου Έλληνες ζητούν πληροφορίες για μετεγκατάσταση στο ΗΒ, πριν λίγες μέρες κάποιος ζήτησε μαθηματικό για να του κάνει μερικά μαθήματα εντατικά για να δώσει το τεστ αριθμητισμού για δασκάλους (μέσης εκπαίδευσης). Το τεστ αυτό το δίνουν όσοι θέλουν να εκπαιδευτούν σαν δάσκαλοι. Αυτό δεν το είχα ξανακούσει (το φροντιστήριο για τέτοιο τεστ). Από περιέργεια πήγα και κοίταξα παλιότερα τεστ και είδα ότι οι ερωτήσεις ήταν π.χ. θέλεις να κάνεις ένα πείραμα χημείας στην τάξη και χρειάζεσαι 100 ml ξίδι ανά μαθητή. Έχεις 23 μαθητές. Το ξίδι το πουλάνε σε μπουκάλια των 1000ml. Πόσα μπουκάλια πρέπει να αγοράσεις; Και, ναι, υπάρχει άνθρωπος, και μάλιστα υποψήφιος δάσκαλος, που είδε αυτή την ερώτηση και σκέφτηκε ότι χρειάζεται φροντιστήριο.
 

Zazula

Administrator
Staff member
Υπολόγισα ότι με λιγότερο από είκοσι κιλοντάλαρζ μπορώ να έχω διδακτορικό 240 σελίδων σε 24 ώρες: https://essayoneday.com/ Χμ, ελκυστικό! :whistle:
 

SBE

¥
Εξαιρετικό.
Δεν έχω ιδέα πώς γίνεται αυτός ο άθλος σε 24 ώρες, ούτε καν στις θεωρητικές επιστήμες.
 

SBE

¥
Πάντως για να συνεχίσω την παλιότερη συζήτηση, πέρσι το καλοκαίρι, την εποχή της απελπισίας για όσους έχουν να κάνουν πτυχιακές πέτυχα κάτι απελπισμένα πιτσιρίκια που έψαχναν κάποιον να τους γράψει την εργασία σε θέμα τουριστικές σπουδές. Η ιδέα να την κάνουνε μόνα τους δεν τους είχε περάσει καθόλου από το μυαλό. Μπήκα στον πειρασμό να τους πω 3000, υπολόγισα ότι θα μου πάρει για μια εργασία μια βδομάδα γεμάτη. Δεν ξέρω αν θα τα δίνανε, πάντως υπολόγισα ότι τόσο θα με έπαιρνε γιατί θα έπρεπε να μάθω λίγο το αντικείμενο. Τι άλλαξε από το 2014 που έβγαινα από τα ρούχα μου όταν άκουγα τέτοια; Μόνο το ότι είδα από ακόμα πιο κοντά το σύστημα και απελπίστηκα.
 
Top