Nickel: Θέλουμε πολύ φροντιστήριο ακόμα για να γίνουμε Ευρωπαίοι.
Hellegennes: Εγώ τον ίδιο λαϊκισμό βλέπω από τους Ευρωπαίους.
Nickel: Δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι.
Έχω δουλειά και δεν μπορώ να χάνω χρόνο με τις στρεψοδικίες σου. Τα λογικά άλματα από το «Ευρωπαίοι» με τον τρόπο που το εννοώ εκεί που το γράφω, στον λαϊκισμό του Bild που θέλεις να συζητήσεις εσύ είναι για να μας τρως την ώρα. Έχει πιο σοβαρά σχόλια το νήμα, μην το απαυτώνεις.
Μπα; Βγάλαμε εμείς 18 σε κάτι και δεν το πήραμε είδηση; Πού, βρε Χέλλε; Πες μας το κι εμάς να χαρούμε λίγο που κοντεύουμε να πάθουμε κατάθλιψη.
Έχω δουλειά και δεν μπορώ να χάνω χρόνο με τις στρεψοδικίες σου. Τα λογικά άλματα από το «Ευρωπαίοι» με τον τρόπο που το εννοώ εκεί που το γράφω, στον λαϊκισμό του Bild που θέλεις να συζητήσεις εσύ είναι για να μας τρως την ώρα. Έχει πιο σοβαρά σχόλια το νήμα, μην το απαυτώνεις.
Όχι, αυτοί λένε "δεν θα δώσουμε λεφτά στον τεμπέλη Έλληνα από τον μόχθο του Χ Ευρωπαίου εργάτη".
Ευχαριστώ, δόκτορα.
Ελληγενή, είσαι ένας από τους (ελάχιστους) λόγους που με έκαναν να μην πατάω το πόδι μου στη Λεξιλογία εδώ και καιρό. Θα σεβαστώ το χώρο του φόρουμ και δεν θα εκφράσω με δικά μου λόγια την άποψή μου για σένα προσωπικά και για τους ομοίους σου.
Όχι, Στάθη, το συμπέρασμα είναι ότι έχει και η υπομονή τα όριά της.