Η θερινή σύναξη των Λεξιλόγων (Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010, 22:00)

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Το μυστήριο του μέλους με τον αριθμό 1000 στη φανέλα

Νόμιζα πως ο ορισμός της πετυχημένης εκδήλωσης από την πλευρά της μαζικότητας είναι όταν οι πρώτες κουβέντες που αντάλλαξες με φίλους και γνωστούς και νέους γνωστούς είναι «άντε γεια και, τι να γίνει, δεν προλάβαμε, θα τα πούμε την άλλη φορά«.

Διαπιστώνω ότι έπεσα έξω. Ο ορισμός της μαζικότητας είναι όταν μαθαίνεις από το φόρουμ, τρεις μέρες αργότερα, ότι με κάποιους δεν πρόλαβες να ανταλλάξεις ούτε ένα «γεια χαρά». Συγγνώμη --την επόμενη φορά... :)

Α, ναι, το μέλος με τον αριθμό 1000 στη φανέλα. Με άλλα λόγια, το χιλιοστό μέλος του φόρουμ. Γράφτηκε λίγες μέρες πριν από τη σύναξη και είχαμε ελπίσει να παρευρεθεί για να κάνουμε κάποια σεμνή τελετή (τουρτοπόλεμο, τιμητικό δεκάρικο λόγο, καταιονισμό με καμπανίτη --καϊρίτη φυσικά, υπάρχει και στενότης, τέτοια πράγματα). Δυστυχώς, δεν είχε δώσει έγκαιρα σημεία ζωής κι έτσι η σεμνή τελετή δεν ανακοινώθηκε και δεν εντάχθηκε στο επίσημο πρόγραμμα της δεξίωσης.

Όμως το μέλος με το 1000 στη φανέλα ήταν εκεί. Απλώς μας το αποκάλυψε προς το τέλος της βραδιάς. Πώς να φανταστείς όμως ποιο νακ κρυβόταν πίσω από το χιλιοστό νικ;
 
Top