Συμφωνώ κι εγώ με την προλαλήσασα, γιατί έχω διαπιστώσει ότι όταν δουλεύω ξεκούραστη αποδίδω πολύ καλύτερα. Και αν δεν κοιμηθώ τουλάχιστον 7 ώρες, και μάλιστα καλά*, δαγκώνω.Εχμ, σοβαρά τώρα, εσείς γιατί κοιμάστε λίγο;
Έχετε πολλή δουλειά; Έχετε αϋπνίες; Έχετε άγχος να δείτε όλα τα σίριαλ αυτού του νήματος; Έχετε φασαριόζους γείτονες; Και κυρίως: πώς βγάζετε μια μέρα δουλειάς αν δεν έχετε κλείσει τουλάχιστον εφτά ώρες;
(Από την έρευνα να εξαιρεθεί ο Ζάζουλας, που έχει αποδεδειγμένα ξεπεράσει τα ανθρώπινα μεγέθη - μένει να διαπιστώσουν οι επόμενες γενιές ότι είναι σάιμποργκ.)
Εγώ πάλι έχω κοιμηθεί μέχρι και κάτω από ηχείο σε ρέιβ πάρτι (ήμουν πολύ άγριο νιάτοΑπό παιδί είχα δύσκολο ύπνο, κοιμόμουν λίγο, ξυπνούσα εύκολα...
Εγώ πάλι έχω κοιμηθεί μέχρι και κάτω από ηχείο σε ρέιβ πάρτι (ήμουν πολύ άγριο νιάτο)
Μπέρνι. There's nothing more comfortable than sleeping while someone else gets ready for work. (αγνώστου) True story.![]()
Παρομοίως, έχω κοιμηθεί σε καλοκαιρινή ντισκοτέκ κάτω από το ηχείο, και χωρίς να έχω πάρει κάτι, ούτε καν ποτό.Εγώ πάλι έχω κοιμηθεί μέχρι και κάτω από ηχείο σε ρέιβ πάρτι (ήμουν πολύ άγριο νιάτο)
Σκέφτομαι να προτείνω νόμο που να προβλέπει κρέμασμα από τα αφτιά όσων οδηγούν μηχανάκι με κομμένη εξάτμιση, αυτοκίνητο με γούφερ που παίζει σκυλάδικα και άλλα τέτοια ενοχλητικά στη διαπασών κλπ.
Ειδικά αν ξυπνούσα κατά τις 4 τα ξημερώματα δεν ξανάκλεινε το μάτι με τίποτα.
Και όχι μόνο από άγχος· και από δημιουργικό οίστρο. Λες και οι καλύτερες ιδέες μού κατεβαίνουνε μέσ' τ' άγρια μεσάνυχτα.