Εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα απ' όσα λέχθηκαν εδώ. Μόνο κάποια που διάβασα της Μελάνης κατάλαβα. Το διαγώνιο διάβασμα δεν βοηθάει σ' αυτό το νήμα. SBE, θα μου κάνεις ένα abstract, με την ουσία της διαφωνίας σου; Please.
Σαφώς, συμφωνούμε σε αυτό, το είπα κι εγώ άλλωστε, και το ίδιο έχουν πει όλοι οι προλαλήσαντες (τουλάχιστον όλοι όσοι αναφέρθηκαν στο θέμα της εκπροσώπησης).Μελάνη, αυτό που λέω εγώ είναι ότι π.χ. βοηθάς την κοινότητα να δημιουργηθεί και το κάνεις εθελοντικά και αφιλοκερδώς; Η κοινότητα δεν σου ανήκει. Δεν γίνεσαι αυτόματα εκπρόσωπός της.
To Φεισμπουκ είναι ΑΕ κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
Δεν ταυτίζει το φόρουμ με τους συνσυμμετέχοντες στην εκδήλωση, αλλά δείχνει κάποια συνάφεια με αυτούς.
Τώρα μου το έκανες μήλα με πορτοκάλια, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Θα μπορούσα να πω ότι θα διοργανώναμε ένα συνέδριο με έναν συντηρητικό οργανισμό που θα επιχειρηματολογούσε υπέρ του πολυτονικού και εμείς υπέρ του μονοτονικού. Αλλά με τη Χρυσή Αυγή τι κοινό να συζητήσουμε; Αν πρέπει να δέρνουν κάποιοι τους διερμηνείς των μεταναστών ή όχι; Άσε καλύτερα, μην τους βάζουμε και ιδέες...Αν κάνει ημερίδα για τη μετάφραση ο Σύριζα; Η Νέα Δημοκρατία; Η Χρυσή Αβγή;
Μα έτσι κι αλλιώς έχω πει ότι υπάρχουν μέρη όπου δεν θα πηγαίναμε. Έχουμε φάει τα νιάτα μας εδώ επειδή το πού δεν θα πηγαίναμε δεν είναι το ίδιο με το πού δεν θα πήγαιναν άλλοι. Για το εύρος των αποκλεισμών έχουν γραφτεί 6.543 μηνύματα.Δεν θέλω να κάνω καταγγελίες εδώ και να πω πού δεν θα πάμε.
Οκ, αυτό αρκεί, και συμφωνώ.Μα έτσι κι αλλιώς έχω πει ότι υπάρχουν μέρη όπου δεν θα πηγαίναμε. Έχουμε φάει τα νιάτα μας εδώ επειδή το πού δεν θα πηγαίναμε δεν είναι το ίδιο με το πού δεν θα πήγαιναν άλλοι.
Ευτυχώς που είναι ρητορικές γιατί δεν είναι μόνο ρητορικές.Οι ερωτήσεις είναι ρητορικές.