Βαδίζοντας προσεκτικά στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας

Μια και το περιεχόμενο του νήματος είναι χαλαρό, σας προσκαλώ να πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων, στο Χρήσιμοι Σύνδεσμοι και Τηλέφωνα, να κατέβετε στη σελίδα που θα ανοίξει στην ενότητα Τουριστικές Πληροφορίες, και στη γραμμή Εταιρεία Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών: τηλ. 210 3253123, www.athenstourism.gr, να πατήσετε το λινκ αυτό, για να διασκεδάσετε, ή να εξοργιστείτε που ένας εξωτερικός σύνδεσμος με τόσο προνομιακή προβολή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΑ περιέχει τόσο φρικωδώς χαμηλό αλλά και άσχετο έως και γελοίο περιεχόμενο (τριχόπτωση κττ.)

ΥΓ. Προτείνω να βρούμε κι εμείς σαν Λεξιλογία έναν γνωστό εκεί στο Δήμο, να βάλει εκεί το λινκ μας, βρ' αδερφέ...
 

Earion

Moderator
Staff member
Γιααάαακ ! Μπλιάααχ
 
Λες η όλη ιδέα να είναι να μοσχοπουλήσουν το domain name? Με το αζημίωτο, φυσικά;
 

daeman

Administrator
Staff member
... Τουριστικές Πληροφορίες, και στη γραμμή Εταιρεία Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών: τηλ. 210 3253123, www.athenstourism.gr, να πατήσετε το λινκ αυτό, για να διασκεδάσετε, ή να εξοργιστείτε που ένας εξωτερικός σύνδεσμος με τόσο προνομιακή προβολή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΑ περιέχει τόσο φρικωδώς χαμηλό αλλά και άσχετο έως και γελοίο περιεχόμενο (τριχόπτωση κττ.)
...

Ούτε ένα μπλογκ (γιατί μπλογκ είναι, ετοιματζίδικο της WordPress) δε φιλοτιμήθηκαν να φτιάξουν σωστά. Άθλιο!
Όταν μάθουμε και τον προϋπολογισμό του, ίσως να προσθέσουμε κι άλλα κοσμητικά.

Σχετικά με εμάς:

Που; και πως; στην Αθήνα; Θα το μάθεις μόνο στο Athens Tourism! Στο Athens Tourism θα βρείτε τα καλύτερα σημεία της Αθηνάς , σας λέμε που και πώς να πατέ για να περνάτε αξέχαστα , αμαρτια να μην πας ! Επίσης θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το πώς θα φτάσετε στο σημείο και πώς να μετακινήστε εύκολα και γρήγορα μέσα στην Αθήνα με τα μέσα και όχι μόνο .

Ε, είναι γνωστό τοις πάσι πως το καλύτερο σημείο της Αθηνάς είναι το πατέ της (pâté d'Athéné). :rolleyes:

Όπως κορυφαία επιχείρηση απ' όλες (την εξής μία) είναι εκείνη, με εκτεταμένες πληροφορίες. Και «προορισμοι στην Αθηνα» (έτσι, άτονοι) είναι οι γυναικολόγοι και η εργασία (ναι, ανοίξαμε και περιμένουμε αιτήσεις, για την Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Υπανάπτυξης Αθηνών, βέβαια), ενώ το μοναδικό κείμενο τουριστικού ενδιαφέροντος —κατ' όνομα, έστω— είναι αυτό:

Με Προορισμό τον Αρχαιοελληνικό Πολιτισμό

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας άρα και η πρωτεύουσα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού ,με τον Παρθενώνα να δεσπόζει στον λόφο της ακρόπολης, με ύψος του λόφου 156 μετρά.

Κατασκευαστές του Παρθενώνα ήταν οι αρχιτέκτονες Ικτίνος και Καλλικράτης και ίσως ο
γλυπτής Φειδία, ξεκίνησαν την κατασκευή το 447 π.Χ. και την ολοκλήρωσαν το 432 π.Χ. Οι διαστάσεις του 69,5×30,9 μετρά και έχει ύψος 13,72 μετρά ενώ ο τύπος αρχιτεκτονικής του είναι κλασικός , δωρικού ρυθμού.Το κτίσμα είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από μάρμαρο και είναι αφιερωμένο στην θεά Αθηνά από την αρχαιοελληνική μυθολογία .

Άλλα μνημεία

Στην Αθήνα θα βρείτε πολλά αρχαιοελληνικά
μνήμα εκτός από τον Παρθενώνα πολλά από αυτά βρίσκονται στο μουσείο της έτσι λιπών εκτός από το ανυπέρβλητο κτίσμα του Παρθενώνα σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε και το μουσείο της .Επίσης αξιόλογο θα ήταν να επισκεφτείτε το Ερέχθειο το οποίο κοσμούν οι καρυάτιδες.

Κι εκεί σιχάθηκα κι έπαψα να μετρά. Εφτά νομά σ' ένα δωμά, γραμμή δε γράψανε σωστά. Χάιμου, αγράμματοι.

Λες η όλη ιδέα να είναι να μοσχοπουλήσουν το domain name? Με το αζημίωτο, φυσικά;

Ακόμη και σ' αυτή την απίθανη περίπτωση, καλύτερα ν' άφηναν το lorem ipsum ή να έβαζαν κανένα «μπλα μπλα μπλα». Πιο ευπαρουσίαστο θα ήταν και με πιο ουσιαστικό περιεχόμενο. Ίσως και πιο φτηνό, αλλά σίγουρα όχι τόσο φτηνιάρικο.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Είναι προφανές ότι κάπου κάτι έχει πάει στραβά επειδή η επίσημη σελίδα της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων είναι εδώ.
 

daeman

Administrator
Staff member
Είναι προφανές ότι κάπου κάτι έχει πάει στραβά επειδή η επίσημη σελίδα της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων είναι εδώ.

Ναι, κάτι έχει πάει στραβά, γιατί άλλη εταιρεία είναι αυτή που λινκάρεις, άλλη η ανωτέρω κατωτάτου «Εταιρεία Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών», στο όνομα τουλάχιστον. Δεν θέλω ούτε καν να υποψιαστώ ότι πρόκειται για κάποιο παραμάγαζο που ανέβηκε στο ιντερνέτι για τα μάτια του κόσμου, επειδή ήταν υποχρέωση στο πλαίσιο χρηματοδότησης από κάποιο πρόγραμμα. Δεν θέλω, αλλά κάτι τέτοια τα ξέρω καλά από κοντά (όχι στον ΔΑ, όμως αλλού έχω δει πολλά).
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
...να εξοργιστείτε που ένας εξωτερικός σύνδεσμος με τόσο προνομιακή προβολή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΑ περιέχει τόσο φρικωδώς χαμηλό αλλά και άσχετο έως και γελοίο περιεχόμενο (τριχόπτωση κττ.)
Πάρτε άλλο ένα παράδειγμα επιπέδου δημοσίευσης.

Ελευθέριος Βενιζέλος (sic, χωρίς άρθρο) συνδέει ολόκληρη την Ελλάδα με πτήσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά απο και προς τα Ελληνικά νησιά, την ηπειρωτική χώρα όπως και την κύπρο μέ ολόκληρο τον κόσμο, μέσω καθημερινών και συχνών ανταποκρίσεων. Μπορείτε στην πραγματικότητα να μεταβείτε απο οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας που διαθέτει πολιτικό αεροδρόμιο και πίσω σε αυτό σε οποιοδήποτε προορισμό, σε οποιαδήποτε Ευρωπαική ή μή χώρα με μια στάση στο αεροδρόμιο της Αθήνας.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Δεν θέλω ούτε καν να υποψιαστώ ότι πρόκειται για κάποιο παραμάγαζο που ανέβηκε στο ιντερνέτι για τα μάτια του κόσμου, επειδή ήταν υποχρέωση στο πλαίσιο χρηματοδότησης από κάποιο πρόγραμμα. Δεν θέλω, αλλά κάτι τέτοια τα ξέρω καλά από κοντά (όχι στον ΔΑ, όμως αλλού έχω δει πολλά).
Εγώ λέω ότι μάλλον χρηματοδοτήθηκαν με κανένα μυριάκι για να φτιάξουν αυτή την ιστοσελίδα.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Άραγε λειτουργεί ο ιστότοπος http://odysseus.culture.gr/ του Υπ. Πολιτισμού και αν ναι, πώς και πότε; Από χθες προσπαθώ να εντοπίσω πληροφορίες που μου έχουν ζητήσει σχετικά με την πρόσβαση στην Ακρόπολη για μικρά παιδιά (ηλικία, αμαξίδιο ή όχι) και είναι αδύνατο να πάρω αποτέλεσμα.
 
Καροτσάκια δεν μπαίνουν, εκτός κι αν είναι άρρωστα τύπου αυτιστικά κλπ. Περιορισμός ηλικίας δεν υπάρχει.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Ευχαριστώ σας. Να προσθέσω ότι το παιδικό καροτσάκι φτάνει μέχρι την είσοδο και εκεί μπορεί να δοθεί για φύλαξη.
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Τη βρήκε τη λύση ο Σαββόπουλος:
[...]
Ο γνωστός τραγουδοποιός πρότεινε να κηρυχθεί η Αθήνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τον “καθαρισμό” των κτιρίων της Αθήνας από τοξικομανείς και μετανάστες και τη μεταφορά τους σε αραιοκατοικημένα νησιά, με χαμηλό πληθυσμό και μάλιστα υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ. Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου Α. Τσέκερη ότι τα ξερονήσια δεν είναι η λύση, ο ίδιος απάντησε παραφράζοντας στίχους του, ότι “ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν θα πεθάνεις ή θα ζήσεις”. Τέλος, τόνισε ότι η Αθήνα υποφέρει από την τρομοκρατία και τη βία.
[...]​

Δε θα μιλήσω, δε θα μιλήσω :curse:

Ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του ο Σαββόπουλος τελικά: Τόσκας: Μελετάμε μεταφορά προσφύγων και μεταναστών σε άδεια νησιά
 
Έχω να του προτείνω δύο, με ήδη υπάρχουσες υποδομές (λίγο παλιωμένες βέβαια): Μακρόνησο και Γυάρο.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Κι ο Αη-Στράτης, κυρία; Και το Τρίκερι; (Εντάξει, σαν νησί αυτό...)
 
Top