Foivos M New member Aug 27, 2022 #1 θυμάμαι ένα χρήσιμο thread εδώ που είχε μια λίστα με βιβλιογραφία έργων μεταφραστικής θεωρίας και συνδέσμους για το "κατέβασμα" τους. Δεν μπορώ να το ξαναβρώ, όσο και αν στυβω το μυαλό μου.
θυμάμαι ένα χρήσιμο thread εδώ που είχε μια λίστα με βιβλιογραφία έργων μεταφραστικής θεωρίας και συνδέσμους για το "κατέβασμα" τους. Δεν μπορώ να το ξαναβρώ, όσο και αν στυβω το μυαλό μου.
nickel Administrator Staff member Aug 27, 2022 #2 Εδώ δεν θυμάμαι να έχει αναρτηθεί τέτοια λίστα. Βλέπω να υπάρχουν κάποιες στο translatum: Translation Bibliography, Spanish, English, French, German, Italian, Localization, Interpretation, Teaching www.translatum.gr Βιβλιογραφία για τη μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά Βιβλιογραφία για τη μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά www.translatum.gr Υποθέτω ότι ένα φρεσκάρισμα θα άξιζε τον κόπο.
Εδώ δεν θυμάμαι να έχει αναρτηθεί τέτοια λίστα. Βλέπω να υπάρχουν κάποιες στο translatum: Translation Bibliography, Spanish, English, French, German, Italian, Localization, Interpretation, Teaching www.translatum.gr Βιβλιογραφία για τη μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά Βιβλιογραφία για τη μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά www.translatum.gr Υποθέτω ότι ένα φρεσκάρισμα θα άξιζε τον κόπο.
Foivos M New member Aug 27, 2022 #3 translation theory material → υλικό θεωρίας μετάφρασης translation theory material → υλικό θεωρίας μετάφρασης www.translatum.gr τελικά ήταν αυτό εδώ, εγώ είχα μπερδέψει τα δύο forums!
translation theory material → υλικό θεωρίας μετάφρασης translation theory material → υλικό θεωρίας μετάφρασης www.translatum.gr τελικά ήταν αυτό εδώ, εγώ είχα μπερδέψει τα δύο forums!