Alexandra Super Moderator Staff member Mar 17, 2009 #1 Ή αλλιώς fired up, psyched, getting ready to kick ass. Ψάχνω μια απόδοση κάπως slang, όχι "ενθουσιασμένος".
Ή αλλιώς fired up, psyched, getting ready to kick ass. Ψάχνω μια απόδοση κάπως slang, όχι "ενθουσιασμένος".
Palavra Mod Almighty Staff member Mar 17, 2009 #6 Εγώ θυμάμαι ότι στα νιάτα μου λέγαμε (σε παρόμοιο κόντεξτ) «έχω πορωθεί», «πορώθηκα», δλδ έχω ακούσει το Άι οβ δε τάιγκερ, φαντάζομαι τον εαυτό μου να φοράει την κορδέλα του Ράμπο και τώρα θα τους σκίσω όλους.
Εγώ θυμάμαι ότι στα νιάτα μου λέγαμε (σε παρόμοιο κόντεξτ) «έχω πορωθεί», «πορώθηκα», δλδ έχω ακούσει το Άι οβ δε τάιγκερ, φαντάζομαι τον εαυτό μου να φοράει την κορδέλα του Ράμπο και τώρα θα τους σκίσω όλους.
Alexandra Super Moderator Staff member Mar 17, 2009 #7 Νομίζω ότι το "πωρωμένος" ταιριάζει αρκετά. Last edited: Mar 17, 2009
sarant ¥ Mar 17, 2009 #8 Και ακόμα καλύτερα ταιριάζει με ωμέγα, πωρωμένος. Ναι, είναι πολύ συχνό λάθος το πορωμένος, αλλά ακόμα είναι λάθος.
Και ακόμα καλύτερα ταιριάζει με ωμέγα, πωρωμένος. Ναι, είναι πολύ συχνό λάθος το πορωμένος, αλλά ακόμα είναι λάθος.