SBE ¥ Nov 11, 2012 #41 Alfie said: Γιατί είναι το φθηνότερο από τα αναλγητικά με παρακεταμόλη. Και μάλιστα φθηνότερο από όσο το γενόσημο παρακεταμόλη στην Αγγλία. Click to expand... Μερσί παιδιά, θα του το προωθήσω γιατί μου έσπασε τα νεύρα. Αλλά αυτοί εδώ με την προσφορά είναι τσάμπα, 19 πένες τα 16
Alfie said: Γιατί είναι το φθηνότερο από τα αναλγητικά με παρακεταμόλη. Και μάλιστα φθηνότερο από όσο το γενόσημο παρακεταμόλη στην Αγγλία. Click to expand... Μερσί παιδιά, θα του το προωθήσω γιατί μου έσπασε τα νεύρα. Αλλά αυτοί εδώ με την προσφορά είναι τσάμπα, 19 πένες τα 16
bernardina Moderator Nov 11, 2012 #42 Δεν ξέρω αν το θυμάστε, αλλά κάποτε πουλούσαν ασπιρίνες και ντεπόν στα περίπτερα.
Porkcastle ¥ Nov 11, 2012 #43 Σε μαυραγορίτικες τιμές (50 δρχ το χάπι στη γειτονιά μου) αλλά τότε το κοντινότερο διανυκτερεύον φαρμακείο παίζει να ήταν γύρω στα 5 χιλιόμετρα μακριά, οπότε το πλήρωνες (και έπαιρνες κι ένα πακέτο δρακουλίνια για να συνέλθεις)...
Σε μαυραγορίτικες τιμές (50 δρχ το χάπι στη γειτονιά μου) αλλά τότε το κοντινότερο διανυκτερεύον φαρμακείο παίζει να ήταν γύρω στα 5 χιλιόμετρα μακριά, οπότε το πλήρωνες (και έπαιρνες κι ένα πακέτο δρακουλίνια για να συνέλθεις)...