oliver_twisted ¥ Jan 24, 2015 #1 Καλημέρα! Σε κόντεξτ κατασκευαστικής σύμβασης. Κατ΄αναλογία με το cahier des charges = Συγγραφή Υποχρεώσεων, το αποδίδουμε ως Συγγραφή Ειδικών Όρων;
Καλημέρα! Σε κόντεξτ κατασκευαστικής σύμβασης. Κατ΄αναλογία με το cahier des charges = Συγγραφή Υποχρεώσεων, το αποδίδουμε ως Συγγραφή Ειδικών Όρων;
drsiebenmal HandyMod Staff member Jan 24, 2015 #2 Επειδή (ως γνωστόν) γαλλικά δεν ξέρω και με τεχνικά έργα δεν έχω ιδιαίτερη σχέση, απλώς και μόνο κάποιοι ορισμοί που σου βρήκα εδώ: Συντομογραφίες Τευχών Δημοπράτησης ΔΔ : Διακήρυξη Δημοπρασίας ΓΣΥ : Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων ΓΤΣΥ : Γενική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων ΕΣΥ : Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων ΕΤΣΥ : Ειδική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων ΠΜ : Προϋπολογισμός Μελέτης ΠΠ : Προϋπολογισμός Προσφοράς ΤΠ : Τιμολόγιο Προσφοράς ΤεΠε : Τεχνική Περιγραφή ΤΜ : Τιμολόγιο Μελέτης Ίσως πρόκειται, λοιπόν, για την ειδική συγγραφή υποχρεώσεων. Ξανά: με κάθε επιφύλαξη.
Επειδή (ως γνωστόν) γαλλικά δεν ξέρω και με τεχνικά έργα δεν έχω ιδιαίτερη σχέση, απλώς και μόνο κάποιοι ορισμοί που σου βρήκα εδώ: Συντομογραφίες Τευχών Δημοπράτησης ΔΔ : Διακήρυξη Δημοπρασίας ΓΣΥ : Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων ΓΤΣΥ : Γενική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων ΕΣΥ : Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων ΕΤΣΥ : Ειδική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων ΠΜ : Προϋπολογισμός Μελέτης ΠΠ : Προϋπολογισμός Προσφοράς ΤΠ : Τιμολόγιο Προσφοράς ΤεΠε : Τεχνική Περιγραφή ΤΜ : Τιμολόγιο Μελέτης Ίσως πρόκειται, λοιπόν, για την ειδική συγγραφή υποχρεώσεων. Ξανά: με κάθε επιφύλαξη.