Alexandra Super Moderator Staff member Nov 2, 2009 #1 Όρος που συναντιέται πολύ στα video games. Π.χ. εδώ http://www.thesafehouse.org/forums/showthread.php?t=32352.
Όρος που συναντιέται πολύ στα video games. Π.χ. εδώ http://www.thesafehouse.org/forums/showthread.php?t=32352.
stathis ¥ Nov 2, 2009 #2 Δεν έχω ιδέα από video games, αλλά μήπως πολύ απλά αναφέρεται σε κάτι το οποίο βγάζει τον παίχτη από το stealth mode; Πώς χρησιμοποιείται στο κείμενό σου;
Δεν έχω ιδέα από video games, αλλά μήπως πολύ απλά αναφέρεται σε κάτι το οποίο βγάζει τον παίχτη από το stealth mode; Πώς χρησιμοποιείται στο κείμενό σου;
Alexandra Super Moderator Staff member Nov 2, 2009 #3 Κατά την έναρξη μιας πολεμικής επιχείρησης, η φράση που λέγεται προς τους πιλότους είναι η εξής: The moment we break stealth, commence operation."
Κατά την έναρξη μιας πολεμικής επιχείρησης, η φράση που λέγεται προς τους πιλότους είναι η εξής: The moment we break stealth, commence operation."
drsiebenmal HandyMod Staff member Nov 2, 2009 #4 Τη στιγμή που θα διακοπεί η κάλυψη (stealth), αρχίστε την επιχείρηση...
nickel Administrator Staff member Nov 2, 2009 #5 Με την ευκαιρία: Ποιοι από τους παρακάτω όρους έχουν ελπίδες να μη διορθωθούν; αόρατος στα ραντάρ αορατότητα στα ραντάρ (που δεν είναι το ίδιο με την «έλλειψη ορατότητας»!) ραδιοαορατότητα και, τέλος πάντων, υπάρχει ελληνικός όρος της αεροπορίας για το stealth;
Με την ευκαιρία: Ποιοι από τους παρακάτω όρους έχουν ελπίδες να μη διορθωθούν; αόρατος στα ραντάρ αορατότητα στα ραντάρ (που δεν είναι το ίδιο με την «έλλειψη ορατότητας»!) ραδιοαορατότητα και, τέλος πάντων, υπάρχει ελληνικός όρος της αεροπορίας για το stealth;
stathis ¥ Nov 2, 2009 #7 nickel said: και, τέλος πάντων, υπάρχει ελληνικός όρος της αεροπορίας για το stealth; Click to expand... Βιαστικότατα (πάνω που έφευγα το είδα): νομίζω ότι λέγεται "απόκρυψη", αλλά ας περιμένουμε και τον γίγαντα των αιθέρων. ;)
nickel said: και, τέλος πάντων, υπάρχει ελληνικός όρος της αεροπορίας για το stealth; Click to expand... Βιαστικότατα (πάνω που έφευγα το είδα): νομίζω ότι λέγεται "απόκρυψη", αλλά ας περιμένουμε και τον γίγαντα των αιθέρων. ;)