Palavra Mod Almighty Staff member Apr 6, 2009 #1 Καλησπέρα, μεταφράζω μια έκθεση Δ.Σ. και βρήκα αυτό. Ως τώρα είχα δει εσωτερική αξία και λογιστική αξία, μόνα τους και ανεξάρτητα. Τώρα, είδα [...] οι μετοχές έχουν αποτιμηθεί στην εσωτερική τους λογιστική αξία [...] Τι λέτε;
Καλησπέρα, μεταφράζω μια έκθεση Δ.Σ. και βρήκα αυτό. Ως τώρα είχα δει εσωτερική αξία και λογιστική αξία, μόνα τους και ανεξάρτητα. Τώρα, είδα [...] οι μετοχές έχουν αποτιμηθεί στην εσωτερική τους λογιστική αξία [...] Τι λέτε;
YiannisMark ¥ Apr 6, 2009 #2 Έ, έβαλε μια λεξούλα-πασπαρτού παραπάνω. Νομίζω πως μπορείς άφοβα να το πεις κανονικά, internal ή intrinsic value.
Έ, έβαλε μια λεξούλα-πασπαρτού παραπάνω. Νομίζω πως μπορείς άφοβα να το πεις κανονικά, internal ή intrinsic value.
Palavra Mod Almighty Staff member Apr 6, 2009 #3 Intrinsic value έχω βάλει, γιατί κι εγώ αυτό ψυλλιάστηκα, απλώς είπα να ρωτήσω, μήπως είναι κάτι που δεν ξέρω. Ευχαριστώ :)
Intrinsic value έχω βάλει, γιατί κι εγώ αυτό ψυλλιάστηκα, απλώς είπα να ρωτήσω, μήπως είναι κάτι που δεν ξέρω. Ευχαριστώ :)