Φοιτητική Έρευνα για τις Νέες Τεχνολογίες στο Λιανικό Εμπόριο

std157489

New member
Καλημέρα σας,

είμαι φοιτητής μεταπτυχιακού προγράμματος του ΕΑΠ και στο πλαίσιο της διπλωματικής μου εργασίας, διεξάγω την παρακάτω ερεύνα που αφορά την αξιοποίηση ψηφιακών τεχνολογιών όπως app, VR, AI, εντός φυσικών εμπορικών καταστημάτων (phygital retail). Παρακαλώ όσες και όσους έχουν την διάθεση να συμμετάσχουν και ευχαριστώ ιδαίτερα για την συμμετοχή σας.

Η έρευνα είναι ανώνυμη και τα δεδομένα που θα συλλεχθούν προορίζονται για ακαδημαϊκή ερευνητική χρήση (μη-εμπορική). Ο μέσος χρόνος για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι <10 λεπτά.

Με τον όρο phygital εννοούμε τα φυσικά καταστήματα που χρησιμοποιούν digital τεχνολογίες για να παρέχουν νέες υπηρεσίες στον πελάτη ή/και διαφοροποιημένη εμπειρία καταναλωτή. Για παράδειγμα δοκιμή προϊόντων μέσω τεχνολογίας VR, ψηφιακοί καθρέπτες, app για εξυπηρέτηση πελατών, δυνατότητα customizing προϊόντων μέσω app ή tablet, υπηρεσίες click & collect, δυνατότητα βιντεοκλήσης με το κατάστημα κ.α.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! (y)

link συμμετοχής: https://www.surveymonkey.com/r/Z6S2SDP

Με εκτίμηση,
Θανάσης
 

Attachments

  • Επιστολή.pdf
    268.6 KB · Views: 43

nickel

Administrator
Staff member
Εγκατέλειψα τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων με καλή εξοικείωση με ηλεκαταστήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά μηδενική σχεδόν σχέση με τα ψηφιακά φυσικά καταστήματα. Καλή τύχη στην πρωτοποριακή σου έρευνα.
 

std157489

New member
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

nickel ευχαριστώ πολύ που το είδατε! Είναι όντως νέες τεχνολογίες που κερδίζουν όμως έδαφος, για παράδειγμα αρκέτες τράπεζες διαφημίζουν πλέον την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση με ηλεκτρονικό ραντεβού.

Κατά τα άλλα θα είναι ανοικτό για μια εβδομάδα ακόμη το πολύ, είναι χρήσιμες μερικές απαντήσεις παραπάνω από όσους επιθυμούν. Ευχαριστώ!
 
Top