Το να μην αφήνεις το στρατιώτη να σου πει τις ατάκες και τα αστεία του στρατού (ασχέτως αν τα καταλαβαίνεις ή όχι), δηλαδή το μόνο πράγμα που έχει να σου πει, είναι κομματάκι σκληρό, ειδικά αν τυχαίνει να τα έχεις μαζί του. Από την άλλη βέβαια, και ο στρατιώτης θα πρέπει να είναι ευγνώμων που έχει κάποια γυναίκα να τον ψυχαγωγεί σ' αυτή τη δύσκολη φάση, οπότε he can't complain.Δυστυχώς, τα λένε και δεν τα λένε μόνο μεταξύ τους. Τα λένε και σε όποιον δύστυχο έχει την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο τους. Και καλά αυτοί, πήγαν φαντάροι. Εμείς τι φταίμε;
Χμ, όχι να τον συντροφεύει ή να του συμπαραστέκεται;που έχει κάποια γυναίκα να τον ψυχαγωγεί σ' αυτή τη δύσκολη φάση
Το να μην αφήνεις το στρατιώτη να σου πει τις ατάκες και τα αστεία του στρατού (ασχέτως αν τα καταλαβαίνεις ή όχι), δηλαδή το μόνο πράγμα που έχει να σου πει, είναι κομματάκι σκληρό, ειδικά αν τυχαίνει να τα έχεις μαζί του. Από την άλλη βέβαια, και ο στρατιώτης θα πρέπει να είναι ευγνώμων που έχει κάποια γυναίκα να τον ψυχαγωγεί σ' αυτή τη δύσκολη φάση, οπότε he can't complain.
Τότε να τα λέτε μεταξύ σας, καλέ μου, και να ψυχαγωγείτε ο ένας τον άλλο.
Όχι, εδώ είναι καλύτερα να ψάξεις:Να ξέρω δηλαδή, αν ο ρόλος μου σε μια σχέση είναι να ψυχαγωγώ, να ψάξω στο πατάρι να βρω την κόκκινη μύτη και την περούκα με τα φουντωτά μαλλιά.
Ααααα, υπάρχει και αυτός εδώ ο Hedonists' Guide.
http://www.myla.com/uk/hg2-life-a-hedonists-guide-to-life-1190/category.html
Παρεμπιπτόντως, όλο το σάιτ, μούρλια για δωράκια. ;)