Το μυθολογικό κενό

Katsik35

Member
Αγαπητοί συμφορουμίτες, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Εδώ και μερικούς μήνες προσπαθώ να εντοπίσω το βιβλίο του Αλέξη Πολίτη «Το μυθολογικό κενό – Δοκίμια και σχόλια για την ιστορία, τη φιλολογία, την ανθρωπολογία και άλλα», έκδοση «Πόλις», 2000, ISBN 978-960-8132-19-1, το οποίο έχει εξαντληθεί και δεν υπάρχει στα βιβλιοπωλεία. Το αναζήτησα σε όσα παλαιοβιβλιοπωλεία βρήκα στο διαδίκτυο χωρίς αποτέλεσμα. Αν κάποιος από σας μπορεί να μου υποδείξει κάποια άλλη πηγή θα του ήμουν ευγνώμων. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Υ.Γ. Ελπίζω η ανάρτηση να είναι στο κατάλληλο φόρουμ. Αν όχι, οι μοδεράτορες ας τη βάλουν στη θέση που της αρμόζει. Ευχαριστώ.
 

Katsik35

Member
Ευχαριστώ πολύ, presunto, θα το δοκιμάσω, αν και έχω μια αμυδρή ανάμνηση ότι τους το είχα ξαναζητήσει και δεν το είχαν. Είναι, δυστυχώς, αρκετά διαδεδομένο πρόβλημα στα online βιβλιοπωλεία το να μην ενημερώνουν το site τους και να εμφανίζουν ως διαθέσιμα βιβλία που, στην πραγματικότητα, δεν έχουν. Πάντως, σ'ευχαριστώ και πάλι.

Edit: Συγγνώμη, βιάστηκα να απαντήσω και δεν πρόσεξα ότι το link που μου έστειλες είναι του biblionet. Τα online βιβλιοπωλεία που φέρουν το βιβλίο ως διαθέσιμο βασίζονται σ'αυτήν ακριβώς την ανάρτηση του biblionet αλλά, όταν τους το παραγγείλω, μου απαντούν ότι έχει εξαντληθεί. Έστειλα ήδη σχετική πρατήρηση στο biblionet.Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια και ζητώ συγγνώμη για τη βιασύνη μου.
 

nickel

Administrator
Staff member
Καλημέρα. Η biblionet είναι βιβλιογραφική βάση που δεν ενημερώνεται ως προς τη διαθεσιμότητα. Εγώ περιμένω ανταπόκριση από βιβλιοθήκη. Αλλιώς μένει ο εκδότης.
 

Katsik35

Member
Ευχαριστώ πολύ, nickel, αλλά οι βιβλιοθήκες δεν λύνουν το πρόβλημά μου. Μένω στις Βρυξέλλες και δεν έχω πρόσβαση στις ελληνικές βιβλιοθήκες. Εξάλλου, θα ήθελα το βιβλίο για τη δική μου βιβλιοθήκη, όχι απλώς για να το διατρέξω. Ευχαριστώ και πάλι.
 
Top