Βουλγαρία. Το παρέχουν οι άνθρωποι ως κανονική υπηρεσία. :)Μα νομίζω πως ο σκοπός δεν είναι να πάμε πουθενά, αλλά να έχουμε συνέταιρο σ' εκείνες τις χώρες.
Αυτό ακριβώς, ίσως και με τα ίδια λόγια, ήθελα να πω χτες. Ύστερα σκέφτηκα ότι τζάμπα θα το γράψω. Ας αρκούμαστε να ακούμε τη μουσική του.Δικό μου σχόλιο: Παραπονιόμαστε όταν οι πνευματικοί άνθρωποι δεν μιλάνε. Ε, αν ο λόγος τους είναι αυτού του επιπέδου παραλήρημα, καλύτερα να μην το ανοίγουν το ρημάδι.
Νομίζω ότι, από όλους τους Έλληνες (αν μετράμε στους Έλληνες και τους Αρμένηδες αυτοκράτορες της Πόλης), η Γερμανία ίσως οφείλει τα περισσότερα στη Σκλήραινα, τη Θεοφανώ...
Αυτό ακριβώς, ίσως και με τα ίδια λόγια, ήθελα να πω χτες. Ύστερα σκέφτηκα ότι τζάμπα θα το γράψω. Ας αρκούμαστε να ακούμε τη μουσική του.
Και στην Πορτογαλία. Μια δυο μέρες πριν λήξουν τα φαγητά στα σουπερμάρκετ τα βγάζουν σε προσφορά με πολύ χαμηλή τιμή.Στη Μεσευρώπη, πάντως, ξέρω ότι το φουρνιστό ψωμί της ημέρας πωλείται στους φούρνους από το μεσημέρι και μετά σε χαμηλότερη τιμή και την επόμενη μέρα (ψωμί δύο ημερών) στη μισή, ενώ τα κοντολήξιμα της πρώτης κατηγορίας (π.χ. γαλακτοκομικά) προσφέρονται φτηνότερα ήδη μερικές μέρες πριν από την ημερομηνία λήξης τους.