metafrasi banner

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ Ε3 - ΒΟΗΘΕΙΑ

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Κάτι τέτοιο μου φαίνεται κι εμένα. Φαίνεται ότι το χρεώσανε όλο στην Αλεξάνδρα, οπότε εμείς οι υπόλοιποι δεν χρωστάμε τίποτα. Θενκς, Άλεξ!
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Μετά από λίγες ώρες στη θέση του "δημόσιου χρέους", εμφανίστηκε "ενδεικτικό" εκκαθαριστικό με την επισήμανση: "ENΔEIKTIKO EKKAΘAPIΣTIKO ΣHMEIΩMA. Ακριβές Αντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος μπορείτε να τυπώσετε, μετά την οριστική έκδοσή του από τη Γ.Γ.Π.Σ.", το οποίο έχει κενό το αριστερό μέρος με τους κωδικούς πληρωμής. Αυτό το είδος ενδεικτικού εκκαθαριστικού εμφανιζόταν μέχρι πέρυσι, όταν γινόταν η αυτόματη εκκαθάριση με την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης. Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει τώρα, που η εκκαθάριση έγινε αφού προσκομίσαμε τα δικαιολογητικά, άρα είναι οριστική.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Ας μου εξηγήσει τώρα κάποιος γιατί η δήλωσή μου, που υποβλήθηκε στις 25/7 και εκκαθαρίστηκε γύρω στις 17/8, έχει πρώτη δόση στο τέλος Σεπτεμβρίου και δεύτερη και τελική στο τέλος Νοεμβρίου. Γιατί δηλαδή κάποιος άλλος που έχει εκκαθαριστικό με τρεις δόσεις, η τελευταία είναι στις 30/12, ενώ εγώ που έχω μόνο δύο, πρέπει να έχω εξοφλήσει τις υποχρεώσεις μου προς το κράτος στις 29/11; Ήθελαν να το κάνουν σε δύο δόσεις; Καμία αντίρρηση, αλλά να έχω τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλον που του δίνουν περιθώριο μέχρι το τέλος του χρόνου.
 
Top