Πρόσληψη Πτυχιούχων ΤΞΓΜΔ

ELTRA

New member
Τηρώντας την παράδοση, στις αρχές του 2013 η εταιρεία μας ενισχύθηκε με δύο ακόμη πτυχιούχους μεταφραστές του ΤΞΓΜΔ, την Αθηνά Ζηλάκου και τον Χάρη Τσιγάρα οι οποίοι πήραν τα πτυχία τους το 2011 και το 2009 αντίστοιχα. Τα νέα στελέχη μας όπως και τα προηγούμενα είχαν παρακολουθήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα της EL-Translations και εργάζονταν ως εξωτερικοί συνεργάτες.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.el-translations.com/index.php/profilegr/staffgr
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Καλησπέρα σας και σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση,

Θα ήθελα ωστόσο να θυμίσω ότι μας οφείλετε μια λίγο πιο συγκεκριμένη απάντηση στο νήμα για την πρακτική άσκηση μεταφραστών την οποία προσφέρετε. Βλέπω ότι από τότε έχετε αλλάξει τον ιστότοπό σας, ωστόσο ακόμα δεν δίνονται διευκρινίσεις ως προς τα ελληνικά και ξένα εκπαιδευτικά ιδρύματα με τα οποία συνεργάζεστε για την πρακτική άσκηση.
Θα μπορούσατε ίσως να διασαφηνίσετε στο σχετικό νήμα αν έχει αλλάξει κάτι;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.
 

ELTRA

New member
Πρακτική Άσκηση Μεταφραστών

Καλησπέρα σας και ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

Όσον αφορά την πρακτική άσκηση των μεταφραστών σας ενημερώνουμε ότι τα Πανεπιστήμια με τα οποία συνεργαζόμαστε και υπογράφουμε ειδικές συμβάσεις είναι το Ιόνιο, το Καποδιστριακό, το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, το Paul-Valéry Montpellier III, το Johannes Gutenberg Mainz και το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με την πολιτική κάθε Πανεπιστημίου οι ασκούμενοι εκπαιδεύονται για περίοδο από 6 εβδομάδες έως και 3 μήνες και κατά την διάρκεια της άσκησής τους παρακολουθούν σε εθελοντική βάση (και βεβαίως εντελώς δωρεάν) όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της EL-Translations. Με το τέλος της άσκησης, δίνεται στους ασκουμένους βεβαίωση παρακολούθησης των software - CAT tools καθώς και συντάσσεται δελτίο αξιολόγησης το οποίο αποστέλλεται στα Πανεπιστήμια.

Για οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια παραμένουμε στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

Φιλικά
Βικτώρια Οικονομοπούλου
210 68.01.333​
 
Top