Palavra Mod Almighty Staff member Dec 1, 2011 #1 Και προς δαιμάνο, ιδίως: θα με βοηθήσετε να σκαρώσουμε μια μαντινάδα για την κόρη μιας φίλης, που γεννήθηκε πριν ένα μήνα σαν αύριο; Καταθέτω τη δική μου εντός ολίγου.
Και προς δαιμάνο, ιδίως: θα με βοηθήσετε να σκαρώσουμε μια μαντινάδα για την κόρη μιας φίλης, που γεννήθηκε πριν ένα μήνα σαν αύριο; Καταθέτω τη δική μου εντός ολίγου.
daeman Administrator Staff member Dec 1, 2011 #2 Ανε μασε πεις και κανένα σουσούμι τζη, να γενεί πιο προσωπική...
Palavra Mod Almighty Staff member Dec 1, 2011 #3 Οι γονείς είναι μουσικοί, η μαμά δε έχει αγγελική φωνή - δεν κάνω πλάκα. Η κόρη είναι ανοιχτομάτα και τα περιεργάζεται όλα :)
Οι γονείς είναι μουσικοί, η μαμά δε έχει αγγελική φωνή - δεν κάνω πλάκα. Η κόρη είναι ανοιχτομάτα και τα περιεργάζεται όλα :)
drsiebenmal HandyMod Staff member Dec 1, 2011 #4 Για ποιον θέλεις καλέ τη μαντινάδα; Για τους γονιούς;
drsiebenmal HandyMod Staff member Dec 1, 2011 #6 Α, κατάλαβα. Είναι το κρητικό πανελλήνιο έθιμο: Παινεύουμε τους γονείς για την κοράκλα τους.
daeman Administrator Staff member Dec 1, 2011 #8 Από αγγελικής φωνής τα σπλάχνα το βλαστάρι να 'χει χαρά της μουσικής ζωή στ' αγιασματάρι Κι ο κύρης της σαν τη θωρεί να λιώνει απ' το καμάρι ανοιχτομάτα κι έμορφη και ποιος θα του την πάρει Πειράζει που 'ναι δυο;
Από αγγελικής φωνής τα σπλάχνα το βλαστάρι να 'χει χαρά της μουσικής ζωή στ' αγιασματάρι Κι ο κύρης της σαν τη θωρεί να λιώνει απ' το καμάρι ανοιχτομάτα κι έμορφη και ποιος θα του την πάρει Πειράζει που 'ναι δυο;
Palavra Mod Almighty Staff member Dec 1, 2011 #9 Δεν τον θωρώ μαθές καλά αυτόν που θα την πάρει γιατ' είν' ο κύρης της γερός, βρυχά σαν το λιοντάρι Και η δική μου: Ένα αστέρι ολόλαμπρο να τη φυλάει χώρια να 'χει τ' αγγέλω τα καλά και να γενεί πανώρια (έχω κι άλλες, δε γλιτώνετε )
Δεν τον θωρώ μαθές καλά αυτόν που θα την πάρει γιατ' είν' ο κύρης της γερός, βρυχά σαν το λιοντάρι Και η δική μου: Ένα αστέρι ολόλαμπρο να τη φυλάει χώρια να 'χει τ' αγγέλω τα καλά και να γενεί πανώρια (έχω κι άλλες, δε γλιτώνετε )
daeman Administrator Staff member Dec 1, 2011 #10 Σαν αγαπά ο άθρωπος λιοντάρια δε λογιάζει ούλους, μανάδες και κυρούς, ο έρωντας τσι δειάζει