Οι καθυστερήσεις από τα https...

nickel

Administrator
Staff member
Από τις πρωινές ώρες της 23ης Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους θα διαπιστώσατε προβλήματα λειτουργίας του ιστοτόπου μας. Οφείλονται σε αναβάθμιση σε ασφαλείς διευθύνσεις που αρχίζουν από https:/. Θα εμφανίζονται μικρές δυσλειτουργίες μέχρι να ενημερωθούν για τις νέες διευθύνσεις οι ανά τον κόσμο διακομιστές (κοινώς σέρβερ). Καλή και ασφαλή πλεύση στο εξής!
 

nickel

Administrator
Staff member
Έχουν μείνει κάποια μικροπροβλήματα που ελπίζω να λυθούν σιγά σιγά.
 

nickel

Administrator
Staff member
Προς το παρόν, βλέπω ότι λείπουν τα εικονίδια λειτουργιών πάνω από το πλαίσιο σύνταξης μηνύματος, αλλά και τα εικονίδια που βλέπουμε δεξιά δεν είναι ελεύθερα προς χρήση. Κάθονται απλώς εκεί και μας κοιτάζουν. Και ο προγραμματιστής δεν δουλεύει τις Κυριακές. :whistle: (Το έβαλα με ένα απλό κόλπο) Αλλά καταργούνται και τα Enter που βάζω στα μηνύματα!
ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ Ο EDITOR! :clap:
 

nickel

Administrator
Staff member
Αν σας βγάλει το ιστοπλοϊκό σας καμιά γκρίνια για την ασφάλεια της Λεξιλογίας, θα πρέπει να πάτε από κάποια επιλογή Advanced και να του πείτε ότι είναι τόπος που εμπιστεύεστε. Ξέρω ότι οι πολύ αυστηρές προδιαγραφές εντοπίζουν προβλήματα σε εικόνες που συνδέονται απευθείας με τόπους που δεν έχουν πιστοποιητικό ασφάλειας — ή κάτι τέτοιο. Μου συνέβη σήμερα το πρωί με τη lexigram και χρειάστηκε να πω στο ιστοπλοϊκό μου να μη διστάζει και να μου δείχνει τη σελίδα (Show anyway σε ένα ιστοπλοϊκό).
 
Top