Ιστορίες φρίκης και από εδώ, αν και έχω διακόψει τη σύνδεση εδώ και αρκετό καιρό οπότε μπορεί να έχει γίνει κανένα θαύμα εντωμεταξύ. Τα είχα πει και στο φόρουμ που έκλεισε.
1. Συχνές διακοπές γραμμής.
2. Μέχρι και 1 ώρα αναμονή στην τεχνική υποστήριξη (ενώ η εξυπηρέτηση πελατών που είναι για τους νέους πελάτες, πριν να γίνει κανείς συνδρομητής δηλαδή, το σηκώνει αμέσως). Ακόμα και όταν το σήκωναν, πολλές φορές δεν μπορούσαν να βοηθήσουν.
3. Το αλαλούμ το ίδιο στα γραφεία τους. Είχα πετύχει σκηνικό με πελάτισσα να βρίζει σαν νταλικέρης (έμοιαζε κιόλας

) ενώ παραδίπλα μια υπάλληλος έπαιζε πασιέντζα στον υπολογιστή της (χωρίς να φαίνεται, φυσικά).
Είμαι κι εγώ στη NetOne, με τα ίδια περίπου χρήματα που αναφέρεις, sarant, και με πολύ ελκυστικό πακέτο (απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά εντός Ελλάδας και 18 διεθνείς προορισμούς, μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ). Έχω ελάχιστες διακοπές, καλή ποιότητα, η εξυπηρέτησή τους είναι αμεσότατη και γενικώς είμαι ικανοποιημένη. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν όταν ήθελα να ρυθμίσω και το λάπτοπ μου να βλέπει το ρούτερ. Οι τεχνικοί της εταιρείας δεν ήξεραν να μου πουν πώς να το κάνω και μου έλεγαν κάτι σαχλαμάρες, ότι δηλαδή έχει Βίστα ο υπολογιστής μου και εκεί οφείλεται το πρόβλημα, αλλά τελικά με βοήθησε ένας φίλος τεχνικός και το έφτιαξα, μια απλή ρυθμισούλα ήταν.
Α, και ναι, τώρα που μετακόμισα, έκαναν 15 μέρες να μου μεταφέρουν το τηλέφωνο. Αλλά, όπως έχω ξαναπεί, εγώ στον ΟΤΕ δεν ξαναγυρίζω.
Και περιμένω πώς και πώς να πω το ίδιο και για τη ΔΕΗ.