Γιατί δεν εμφανίζονται στα Recent Posts οι αναρτήσεις του Οβολώνα

Zazula

Administrator
Staff member
Feature είναι (ούτε στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται)· αλλά για το γιατί θα πρέπει να ρωτήσεις τον nickel.
 

nickel

Administrator
Staff member
Στον Οβολώνα βάζουμε αυτά που ξέρουμε και θέλουμε να μοιραστούμε, όχι απορίες. Η αρχική σκέψη ήταν ότι θα έμπαιναν τόσο πολλές συνεισφορές κάθε τόσο που δεν θα θέλαμε να κατακλύζουν τον κεντρικό πίνακα.
 
Ζαζ, μια χαρά εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα, αλλά μάλλον εννοούμε διαφορετικά πράγματα.

Νίκελ, δεν είναι απορίες όλα όσα εμφανίζονται στα recent posts. Μη σου πω ότι οι απορίες είναι μειοψηφία... (Σε ό,τι με αφορά, η παρατήρηση περί σταυλοχελίδονου ήταν περισσότερο επισήμανση λάθους στο γλωσσάρι παρά απορία.)
Απ' ό,τι βλέπω δεν γίνεται κατακλυσμός από συνεισφορές πάντως. Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που έχει ως μπούσουλα τα recent posts για να ενημερώνεται για νέα νήματα και αναρτήσεις, αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος: μπορώ να τσεκάρω κάθε τόσο τον Οβολώνα για νέες αναρτήσεις.

Btw, πέρα από τον Οβολώνα και το For political animals only, υπάρχει άλλο υποφόρουμ που δεν εμφανίζεται στα recent posts;
 

Zazula

Administrator
Staff member
Stathis, το ίδιο πράγμα λέγαμε (τα Recent Posts είναι στην πρώτη σελίδα). Στο Activity Stream εμφανίζονται, πάντως.
 
Επειδή έγραψες ότι ούτε στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται, κατάλαβα ότι εννοείς ότι δεν εμφανίζονται και σε κάποια άλλη περιοχή της πρώτης σελίδας πέρα από τα Recent Posts. Εγώ πάλι ("μια χαρά εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα") εννοούσα ότι εμφανίζονται στον πίνακα με τις ενότητες και υποενότητες του φόρουμ, πάνω από τα Recent Posts.
 
Top