LydiaCh New member Jan 23, 2014 #1 Γεια σας! Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο μεταπτυχιακό πάνω στη μετάφραση, στο εξωτερικό; Το έψαξα λίγο στο google αλλά νομίζω δεν βγάζω άκρη :s ! ευχαριστώ!
Γεια σας! Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο μεταπτυχιακό πάνω στη μετάφραση, στο εξωτερικό; Το έψαξα λίγο στο google αλλά νομίζω δεν βγάζω άκρη :s ! ευχαριστώ!
Palavra Mod Almighty Staff member Jan 23, 2014 #2 Καλώς όρισες! Υλικό για διάβασμα: Μεταπτυχιακά στη Μετάφραση; Ταλέντο στη μετάφραση!! Πόσο αξίζει να επενδύσει κανείς για να γίνει μεταφραστής;
Καλώς όρισες! Υλικό για διάβασμα: Μεταπτυχιακά στη Μετάφραση; Ταλέντο στη μετάφραση!! Πόσο αξίζει να επενδύσει κανείς για να γίνει μεταφραστής;
diceman ¥ Jan 23, 2014 #4 Σε ποια χώρα ενδιαφέρεσαι να σπουδάσεις, LydiaCh; Kαι ποιες γλώσσες εργασίας επιθυμείς να έχει το μεταπτυχιακό σου;
Σε ποια χώρα ενδιαφέρεσαι να σπουδάσεις, LydiaCh; Kαι ποιες γλώσσες εργασίας επιθυμείς να έχει το μεταπτυχιακό σου;
LydiaCh New member Jan 24, 2014 #5 Θα με ενδιεφερε περισσότερο κάπου στη Σκανδιναβία. Και όσον αφορα τις γλωσσες..Αγγλικά, Σουηδικά και Γερμανικά.
Θα με ενδιεφερε περισσότερο κάπου στη Σκανδιναβία. Και όσον αφορα τις γλωσσες..Αγγλικά, Σουηδικά και Γερμανικά.