nickel Administrator Staff member Jun 25, 2008 #1 Καλημέρα Επειδή κάποιοι αναρωτήθηκαν για τη φωτιά στον Άγιο Στέφανο: Φως έχουμε, θέα δεν έχουμε. Ούτε τον καπνό δεν βλέπουμε. Καλό καλοκαίρι.
Καλημέρα Επειδή κάποιοι αναρωτήθηκαν για τη φωτιά στον Άγιο Στέφανο: Φως έχουμε, θέα δεν έχουμε. Ούτε τον καπνό δεν βλέπουμε. Καλό καλοκαίρι.
curry New member Jun 25, 2008 #2 Όπως έλεγε και στην Ελληνοφρένεια χτες "τίποτα δεν μυρίζει καλοκαίρι, όσο η μυρωδιά του καμένου δάσους"...
Όπως έλεγε και στην Ελληνοφρένεια χτες "τίποτα δεν μυρίζει καλοκαίρι, όσο η μυρωδιά του καμένου δάσους"...
Zazula Administrator Staff member Jun 25, 2008 #3 Το ρεύμα στα νότια (Μοσχάτο, Καλλιθέα, Πειραιάς κ.τ.ό.) ήταν κομμένο για πολλή ώρα. Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από το συνδυασμό λάπτοπ με ups... :)
Το ρεύμα στα νότια (Μοσχάτο, Καλλιθέα, Πειραιάς κ.τ.ό.) ήταν κομμένο για πολλή ώρα. Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από το συνδυασμό λάπτοπ με ups... :)
curry New member Jun 25, 2008 #5 Στο Θησείο δεν μυρίζει - αν φαίνεται δεν ξέρω, δεν έχω θέα (ο Θεός να την κάνει) - αλλά ακούγονται αεροπλάνα όλοι την ώρα. Έχει αποκατασταθεί το ρεύμα; Διάβασα ότι έπαθε βλάβη κάποιο καλώδιο λόγω της φωτιάς στον Υμηττό.
Στο Θησείο δεν μυρίζει - αν φαίνεται δεν ξέρω, δεν έχω θέα (ο Θεός να την κάνει) - αλλά ακούγονται αεροπλάνα όλοι την ώρα. Έχει αποκατασταθεί το ρεύμα; Διάβασα ότι έπαθε βλάβη κάποιο καλώδιο λόγω της φωτιάς στον Υμηττό.
Zazula Administrator Staff member Jun 25, 2008 #6 Σε Καλλιθέα και Μοσχάτο, πάντως, το ρεύμα επέστρεψε. :) (Ευτυχώς, γιατί είχα λλλειώσει απ' τη ζέστη — το "λείωσει" έτσι, με ΕΙ και τρία Λ!)
Σε Καλλιθέα και Μοσχάτο, πάντως, το ρεύμα επέστρεψε. :) (Ευτυχώς, γιατί είχα λλλειώσει απ' τη ζέστη — το "λείωσει" έτσι, με ΕΙ και τρία Λ!)
Pink Panther ¥ Jun 25, 2008 #7 Εμείς, πάντως, που είμαστε Καλλιθέα δεν είχαμε καθόλου διακοπή. Στο κέντρο όμως στο υπουργείο που δουλεύει η ξαδέρφη μου είχαν για αρκετή ώρα διακοπή.
Εμείς, πάντως, που είμαστε Καλλιθέα δεν είχαμε καθόλου διακοπή. Στο κέντρο όμως στο υπουργείο που δουλεύει η ξαδέρφη μου είχαν για αρκετή ώρα διακοπή.
Zazula Administrator Staff member Jun 25, 2008 #8 ΡΡ, εσείς τότε πρέπει να 'στε γιαλαντζί Καλλιθέα (τίποτα προς Συγγρού μεριά μού μυρίζεται) — τα πραγματικά παλικάρια είναι δυτικά τής Θησέως!
ΡΡ, εσείς τότε πρέπει να 'στε γιαλαντζί Καλλιθέα (τίποτα προς Συγγρού μεριά μού μυρίζεται) — τα πραγματικά παλικάρια είναι δυτικά τής Θησέως!