Προσωρινή ανάρτηση

nickel

Administrator
Staff member
Καλημέρα

Επειδή κάποιοι αναρωτήθηκαν για τη φωτιά στον Άγιο Στέφανο:

Φως έχουμε, θέα δεν έχουμε. Ούτε τον καπνό δεν βλέπουμε.

Καλό καλοκαίρι.
 
Όπως έλεγε και στην Ελληνοφρένεια χτες "τίποτα δεν μυρίζει καλοκαίρι, όσο η μυρωδιά του καμένου δάσους"...
 
Το ρεύμα στα νότια (Μοσχάτο, Καλλιθέα, Πειραιάς κ.τ.ό.) ήταν κομμένο για πολλή ώρα. Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από το συνδυασμό λάπτοπ με ups... :)
 
Και ο Υμηττός ξανα-καίγεται, και μυρίζει, και φαίνεται...:(
 
Στο Θησείο δεν μυρίζει - αν φαίνεται δεν ξέρω, δεν έχω θέα (ο Θεός να την κάνει) - αλλά ακούγονται αεροπλάνα όλοι την ώρα. Έχει αποκατασταθεί το ρεύμα; Διάβασα ότι έπαθε βλάβη κάποιο καλώδιο λόγω της φωτιάς στον Υμηττό.
 
Σε Καλλιθέα και Μοσχάτο, πάντως, το ρεύμα επέστρεψε. :) (Ευτυχώς, γιατί είχα λλλειώσει απ' τη ζέστη — το "λείωσει" έτσι, με ΕΙ και τρία Λ!)
 
Εμείς, πάντως, που είμαστε Καλλιθέα δεν είχαμε καθόλου διακοπή. Στο κέντρο όμως στο υπουργείο που δουλεύει η ξαδέρφη μου είχαν για αρκετή ώρα διακοπή.
 
ΡΡ, εσείς τότε πρέπει να 'στε γιαλαντζί Καλλιθέα (τίποτα προς Συγγρού μεριά μού μυρίζεται) — τα πραγματικά παλικάρια είναι δυτικά τής Θησέως!
 
Back
Top