psifio ¥ Jul 23, 2021 #1 Αγαπημένοι φίλοι, καιροί και χρόνια! Θέλω μια μικρή βοήθεια, αν ξέρει κάποιος (γιατί ο λογιστής δεν). Το ποσό του τιμολογίου του ΟΣΔΕΛ, με δεδομένο ότι δεν έχει ΦΠΑ, σε ποιον κωδικό πρέπει να εμφανιστεί στην περιοδική δήλωση; Σας ευχαριστώ!
Αγαπημένοι φίλοι, καιροί και χρόνια! Θέλω μια μικρή βοήθεια, αν ξέρει κάποιος (γιατί ο λογιστής δεν). Το ποσό του τιμολογίου του ΟΣΔΕΛ, με δεδομένο ότι δεν έχει ΦΠΑ, σε ποιον κωδικό πρέπει να εμφανιστεί στην περιοδική δήλωση; Σας ευχαριστώ!
psifio ¥ Jul 29, 2021 #2 Και απαντώ (με τις γνωστές επιφυλάξεις, αφού λογίστρια δεν είμαι), μήπως το χρειαστεί κανείς στο μέλλον: στον 310. :)
Και απαντώ (με τις γνωστές επιφυλάξεις, αφού λογίστρια δεν είμαι), μήπως το χρειαστεί κανείς στο μέλλον: στον 310. :)