Δεν είχαμε νήμα όπου θα μπορούσαμε να ρίξουμε χύμα διάφορα ενημερωτικά άρθρα, μη γλωσσικής φύσης, που θεωρούμε ότι μπορούν να ενδιαφέρουν και άλλους φίλους εδώ μέσα. Κάνω την αρχή με αυτήν εδώ την παρουσίαση των 50+ πρωτοπόρων στο χώρο της σύγχρονης τεχνολογίας των πληροφοριών και των επικοινωνιών.
Δεν ξέρω αν θα γίνει κανείς σοφότερος από την ανάγνωση του άρθρου, πάντως εγώ έχασα την παρθενιά μου.
The absolute artwork meets the absolute commodity
Η διαλεκτική σχέση της αυτόνομης τέχνης και του καπιταλιστικού εμπορεύματος. Φετιχισμός και μαγεία. Αντόρνο και Μαρξ. Θα τα καταφέρει κανείς έως το τέλος;
Για τον Άγγελο, που έφυγε χτες απ' τη ζωή, ελπίζω να μη γραφτεί ότι ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων. Δεν σκοπεύω ν' ανοίξω νήμα, θα ανοίξουν αρκετά εκεί που έχουν να πουν πολλά. Εμένα με είχε κάνει αρκετά σοφότερο και τον ευχαριστώ.
[...] While many people find them harmless fun, others believe there is a darker truth - that conspiracy theories are rewriting history, warping the present and altering the future. Enough is enough they say - it's time to fight back. [...]