M magdim New member Nov 13, 2016 #1 Ψάχνω μία ελληνική ταινία που η ηθοποιός είχε μεταμφιεστεί σε άντρα. Τέτοια μεταμφίεση. Fedora hat και μουστάκι... γραβάτα. Η ταινία επίσης ήταν έγχρωμη. Ευχαριστω!
Ψάχνω μία ελληνική ταινία που η ηθοποιός είχε μεταμφιεστεί σε άντρα. Τέτοια μεταμφίεση. Fedora hat και μουστάκι... γραβάτα. Η ταινία επίσης ήταν έγχρωμη. Ευχαριστω!
SBE ¥ Nov 13, 2016 #2 Δηλαδή όχι την Αλίκη στο Ναυτικό. Στη φωτογραφία μου μοιάζει πάντως σαν την Ξένια Καλογεροπούλου. ΥΓ Το ξέρω ότι είναι η Μπρουκ Σηλντς. Απλά μοιάζει με την Καλογεροπούλου.
Δηλαδή όχι την Αλίκη στο Ναυτικό. Στη φωτογραφία μου μοιάζει πάντως σαν την Ξένια Καλογεροπούλου. ΥΓ Το ξέρω ότι είναι η Μπρουκ Σηλντς. Απλά μοιάζει με την Καλογεροπούλου.
M magdim New member Nov 13, 2016 #3 SBE said: Δηλαδή όχι την Αλίκη στο Ναυτικό. Στη φωτογραφία μου μοιάζει πάντως σαν την Ξένια Καλογεροπούλου. ΥΓ Το ξέρω ότι είναι η Μπρουκ Σηλντς. Απλά μοιάζει με την Καλογεροπούλου. Click to expand... όχι, δεν είναι η Αλίκη, δεν φοράει κοστούμι, γραβάτα και μουστάκι!!!
SBE said: Δηλαδή όχι την Αλίκη στο Ναυτικό. Στη φωτογραφία μου μοιάζει πάντως σαν την Ξένια Καλογεροπούλου. ΥΓ Το ξέρω ότι είναι η Μπρουκ Σηλντς. Απλά μοιάζει με την Καλογεροπούλου. Click to expand... όχι, δεν είναι η Αλίκη, δεν φοράει κοστούμι, γραβάτα και μουστάκι!!!
SBE ¥ Nov 13, 2016 #4 Νομίζω την έχω δει. Πρέπει να έιναι μια ταινία που είχε βγει σαν ιμιτασιόν Αλίκη στο Ναυτικό, και νομίζω ήταν με τη Καλογεροπούλου ή ίσως παλιότερη, με τη Σμαρούλα Γιούλη.
Νομίζω την έχω δει. Πρέπει να έιναι μια ταινία που είχε βγει σαν ιμιτασιόν Αλίκη στο Ναυτικό, και νομίζω ήταν με τη Καλογεροπούλου ή ίσως παλιότερη, με τη Σμαρούλα Γιούλη.
Palavra Mod Almighty Staff member Nov 14, 2016 #6 Με πρόλαβες! Η μία είναι αυτή που λέει ο Τζιμ Άνταμς. Η άλλη είναι Η αρχόντισσα και ο αλήτης, εκεί που η Βουγιουκλάκη ντύνεται Πίπης, αλλά έχει πιο blue collar προφίλ :)
Με πρόλαβες! Η μία είναι αυτή που λέει ο Τζιμ Άνταμς. Η άλλη είναι Η αρχόντισσα και ο αλήτης, εκεί που η Βουγιουκλάκη ντύνεται Πίπης, αλλά έχει πιο blue collar προφίλ :)
rogne ¥ Dec 12, 2016 #7 Ιδού η (συζητήσιμη) χρησιμότητα ενός καναλιού σαν το Ε: Ένα αγόρι αλλιώτικο απ' τ' άλλα