Γεια σας, φίλοι! Με έφερε για άλλη μια φορά κοντά σας, η αναζήτησή μου για τη σωστή πλέον ορθογραφία του νεότερος / νεώτερος, έπειτα από ανακοίνωση της Κοσμητείας της Φιλοσοφικής που μου χτύπησε πολύ άσχημα στο μάτι και στην καρδιά ακόμα! Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή κάποιων να γράφουν με την "παλιά" ορθογραφία, και ειδικά σε τέτοιες ανακοινώσεις που θα τις δουν νέα παιδιά! Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο γίνεται "πχια" (χεχε) σκόπιμα, για να δείξουν... τι; Το "κύρος" τους; Τις "γνώσεις" τους; Τη δεινοσαυρίασή τους (νεολογισμός... δικός μου! λολ), να μην πω τίποτα χειρότερο...! Πραγματικά με εκνεύρισε αφάνταστα αυτή η ανακοίνωση έτσι όπως ήταν γραμμένη και με έκανε να αναρωτιέμαι κιόλας αν είμαι λάθος που γράφω "νεότερο". Ντροπή και αίσχος! Συγχωρέστε μου τον εκνευρισμό, είμαι και λίγο θυμωμένη με την κατάσταση στη Φιλοσοφική αυτό τον καιρό γενικότερα... :/
Ανακοίνωση 3/11/2013
Η Κοσμητεία θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη. Ως εκ τούτου, ισχύουν οι προηγούμενες ανακοινώσεις που έχουν αναρτηθεί στην παρούσα ιστοσελίδα.
Παρακαλούμε να ελέγχετε συχνά τις επίσημες ιστοσελίδες του Πανεπιστημίου για ό,τι νεώτερο.
http://www.enl.uoa.gr/proboli-newn/anakoinwsh-ths-kosmhteias-ths-filosofikhs-ekpa-3-11-13.html