|
|
#1 |
|
Administrator
|
Herzen
Πρόκειται για τον Edouard Herzen. Λόγω του τρόπου γραφής του μικρού του ονόματος, οδηγούμαι στο ότι είναι μάλλον Γάλλος (κι ας λείπει το αξάν: Édouard). Οπότε το επώνυμό του θα είναι Ερζάν;
. Αγάπη μου, μπορεί να πήρα τον Core i7 975EE, εφτά Χ25-Μ σε RAID5, δύο GTX295 για Quad-SLI και 6x2GB DDR3-2000 CL7 και τώρα να μην έχουμε να φάμε, να ξέρεις όμως ότι δεν το 'κανα για μένα, αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα μου — που 'χει καταρράκτη και χρειάζεται VHQ settings με 8xAA & 16xAF στο Crysis για να μπορεί να το χαίρεται στο 65ιντσο μόνιτορ PNS655 που βρήκα σε τιμή ευκαιρίας.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Με πρόλαβες τη στιγμή που ετοιμαζόμουν να προσθέσω (μετά το Γάλλος): «ή, τέλος πάντων, γαλλόφωνος». Με την προφορά, λοιπόν, τι κάνουμε;
. Αγάπη μου, μπορεί να πήρα τον Core i7 975EE, εφτά Χ25-Μ σε RAID5, δύο GTX295 για Quad-SLI και 6x2GB DDR3-2000 CL7 και τώρα να μην έχουμε να φάμε, να ξέρεις όμως ότι δεν το 'κανα για μένα, αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα μου — που 'χει καταρράκτη και χρειάζεται VHQ settings με 8xAA & 16xAF στο Crysis για να μπορεί να το χαίρεται στο 65ιντσο μόνιτορ PNS655 που βρήκα σε τιμή ευκαιρίας.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
|
Στο Βέλγιο υπάρχει και γερμανόφωνη μειονότητα, οπότε από Αρζάν μέχρι Χέρτσεν. Σε φώτισα τώρα
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
Οι γερμανόφωνοι δεν θα έγραφαν Eduard, όχι Edouard;
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
Σωστό, και μου κάνουν δύο πράγματα εντύπωση:
1) Ότι (και) στη γερμανική Βίκι γράφουν Edouard (μπορεί η μαμά να ήταν Γαλλίδα βέβαια) και 2) Ότι πέρα από τις αναφορές στη Βίκι, δεν βρίσκω σημαντικές ανεξάρτητες αναφορές σε έναν επιστήμονα που θα πρέπει να ήταν από τους κορυφαίους του Βελγίου (για να τον καλέσει ο Σολβέ στο Συνέδριό του). Ούτε καν στη λίστα των κορυφαίων Βέλγων επιστημόνων στη Βίκι. Εκτός αν ήταν ο Υπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας ή κάτι ανάλογο... ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
Κι εδώ ακόμα περιμένουν...
Edouard Herzen (sorry couldn't get much about him, if you know a good source, let me know i will put it up here..) Βέβαια, ακόμα και γαλλικά να προφέρεται το όνομά του, η διαμάχη για τη μεταγραφή της Rouen (σωστό «Ρουάν») καλά κρατεί: Ρουέν Ρουάν Ρουάν στον Πάπυρο, 30πλάσια Ρουέν στο διαδίκτυο |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
|
Πάντως ήταν υπαρκτό πρόσωπο, χημικός.
Είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι μετά από τη «φωτοσοπιά» με τον ίδιο το Σολβέ στη φωτογραφία του Συνεδρίου. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
Επειδή θα μας πονοκεφαλιάσει, φωτοσοπιά από τη συγκεντρωτική της Wikipedia:
![]() |
|