PDA

View Full Version : Ερώτηση για τα νήματα

Kalliana
05-10-2008, 10:11 PM
Δεν ξέρω εάν εδώ είναι η κατάλληλη ενότητα για την απορία μου αλλά την μετακινείτε εάν χρειαστεί :)
Υπάρχει τρόπος να παρακολουθώ τις απαντήσεις στα νήματα που έχω ανοίξει ή στα οποία έχω γράψει; Γιατί απάντησα σε κανά δυο ή άνοιξα ας πούμε ένα και δεν θυμάμαι που το έβαλα :( Κάτι τέτοιες πληροφορίες δεν τις αποθηκεύει ο εγκέφαλός μου...
Υπάρχει κάτι σαν Show replies to your posts ή κάπως έτσι;
Ευχαριστώ!

P.S. Επειδή δεν θέλω να φανώ και αχάριστη, το φόρουμ είναι φοβερό γενικά, τόσο σχεδιαστικά όσο και λειτουργικά και μπράβο στην καλή δουλειά που έχετε κάνει!

kapa18
05-10-2008, 10:23 PM
Μόλις μπαίνεις σε ένα νήμα, υπάρχει στο πάνω μέρος η επιλογή Thread Tools. Κάνεις κλικ και επιλέγεις Subscribe to this thread.

nickel
05-10-2008, 11:54 PM
Εναλλακτικά, πηγαίνεις στο Members List, βρίσκεις το όνομά σου, πατάς και πας στο προφίλ σου, διαλέγεις Statistics και ύστερα Find all posts by... και βλέπεις τα παλιά σου μηνύματα. Ή βρίσκεις κάποιο μήνυμά σου, πατάς πάνω στο όνομά σου αριστερά και επιλέγεις Find more posts by... Ή πας στο Γκουγκλ, δίνεις το χρηστώνυμό σου και δίπλα site:lexilogia.gr.

Προσθήκη:
Ή, στην αναζήτηση (Search) κάνεις Advanced Search και συμπληρώνεις το Search by user name.

Kalliana
06-10-2008, 11:13 PM
Thank you!!!

Zazula
02-01-2009, 04:06 PM
UserCP > Edit Options > Default Thread Subscription Mode > No email notification
και κατόπιν Quick Links > Subscribed Threads (ανά πάσα στιγμή).
Αυτή η μέθοδος δεν σας στερεί τη δυνατότητα για ηλεμηνυματικές ειδοποιήσεις σε συγκεκριμένα νήματα.